We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (8 Votes)

Crack Windows IconOphcrack is een programma waarmee u eenvoudig uw vergeten Windows wachtwoord kan achterhalen. Iemand anders zijn Windows computer kraken (wachtwoord achterhalen) kan ook, maar dat hebt u niet van ons. Beloofd?

Laten we wel wezen, Ophcrack is bedoeld voor mensen die niet meer kunnen inloggen op hun Windows computer omdat ze hun wachtwoord vergeten zijn. Nu zijn we niet na├»ef en beseffen we maar al te goed dat er individuen zullen zijn die dit programma maar al te graag willen testen op anderen hun pc. Hoe dan ook, Ophcrack is in staat om 99% van de vergeten wachtwoorden op te rakelen waardoor u weer kan inloggen op jouw Windows computer. 

Ophcrack downloaden en branden:

Ophcrack is geen programma dat u moet installeren op de computer, maar u moet eerst het .iso bestand downloaden en daarna branden op een cd. Laat u niet afschrikken door deze termen, het is eenvoudiger dan u denkt.

Ophcrack1

  • Selecteer het juiste besturingssysteem op de pagina dat volgt. Indien u het wachtwoord wilt achterhalen voor een Windows XP computer klikt u op ophcrack XPLiveCd. Vista en Windows7 gebruikers klikken op ophcrack VistaLiveCd.

Ophcrack2

  • De download is een dikke 400 mb groot. Sla het bestand op in een locatie dat u later makkelijk terug vindt, zodat u het op cd kan branden.
  • Spoor ophcrack.iso bestand op dat u zonet gedownload hebt op en brand het op cd. Een .iso bestand branden doet u op een andere manier als normale data. Om eenvoudig een .iso bestand te branden kunt u bijvoorbeeld ImgBurn of Nero gebruiken.
  • Windows7 gebruikers hebben meer geluk, zij kunnen rechtstreeks vanuit Windows Verkenner een .iso bestand op cd branden. Klik met rechts op het ophcrack.iso bestand >Schijfkopiebestand branden.

Ophcrack3

Ophcrack4

  • Als het branden van de cd voltooid is bent u klaar op Ophcrack te gebruiken.

Ophcrack gebruiken:

Om Ophcrack te gebruiken is het noodzakelijk dat u ervoor zorgt dat de computer opstart van cd-rom. Dit kunt u doen door even een kleine instelling in het BIOS (Boot Priority) aan te passen. Open het Bios (delete of F2 indrukken tijden het opstartproces) en zorg ervoor dat het cd-romstation als eerste geselecteerd staat voor het opstarten (Boot).

  1. Start de computer op met de Ophcrack cd in het cd-station.
  2. Als alles goed is verschijnt er een scherm waarin u een aantal opties kan selecteren. De standaard optie dat reeds geselecteerd is (Ophcrack Graphic Mode) is prima.
  3. Druk op Enter.
  4. Afhankelijk van uw wachtwoord kan het even duren, maar de kans is groot dat enkele minuten later uw (vergeten) wachtwoord op het scherm verschijnt.
  5. Onthoudt het wachtwoord, haal de cd uit het station en herstart de computer. U kan inloggen bij Windows.