We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Question Kan app niet verplaatsen. Onvoldoende opslagruimte

#1 door JanVanMunster

In mijn Archos 45 Helium (Android) heb ik een 32 GB sd-card geplaatst. Deze wordt herkend, beschikbaar 29,96 GB. Desondanks krijg ik als ik bij een app druk op "Verplaatsen naar SD-kaart" de melding "Kan app niet verplaatsen. Niet voldoende opslagruimte."
Voorkeursinstallatielocatie is SD-kaart, desondanks worden nieuwe apps op het interne geheugen geplaatst.
Iemand een suggestie?

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

  • JanVanMunster
  • Nophoto Onderwerp Author
  • Offline
Lees meer
- #2 door superleek

Het is zo, dat indien de ontwikkelaars, die de app aanbieden deze ondersteuning niet aanbieden, u inderdaad de app niet kan verplaatsen naar de SD-kaart. Kortom, de app moet dit ondersteunen anders kan u ze niet verplaatsen, alle instellingen ten spijt.
Google heeft de ondersteuning voor het verplaatsen van apps naar de SD-kaart al enige tijd laten vallen waardoor veel ontwikkelaars ook de moeite niet meer doen om het in hun app te stoppen. De reden hiervoor is dat veel apps veel vlotter draaien indien ze via het intern geheugen uitgevoerd worden. Veel hebt u niet aan dit antwoord, maar mss kan deze app u helpen. play.google.com/store/apps/details?id=com.ljmobile.move.app
Mvg

Laatst bewerkt: door superleek.

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#3 door Martin.R

Misschien kan je onder opslag, eens op cachegegevens te klikken en cachegegevens wissen, verder kan je onder applicatiebeheer, eens nagaan welke apps je echt niet wil gebruiken( wel te verstaan de apps die je kent, dus niet bij apps waarbij je niet weet waarvoor ze gebruikt worden) , door er op te klikken kan je sommige van deze verwijderen, gedwongen stoppen en gegevens wissen. doe dit niet met apps waarvan je niet zeker bent waarvoor ze dienen, wat kan je bv zoal verwijderen, dropbox als ja dat niet gebruikt, gmail, google play boeken, google play movies, google play music, hangouts, talkback, enz ........
controleer achteraf het cache opslag of dit leeg is, hierbij zal je meer geheugen hebben op uw intern geheugen.
De meeste apps kan je gewoon niet verplaatsen of opslaan op sd kaart
Mvg

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer