We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Default aansluiting internet met mijn notebook

#1 door zeerover36

Ik ben in het bezit van een notebook aangekocht bij Aldi. Om naar een draadloos netwerk te gaan kan men doormiddelvan de toetsencombinatie Fn + F7n deze fuctie activeren of deactiveren.
Hoe komt het wanneer ik mijn pc afsluit ik daarna altijd moet activeren. Vroeger bleef die steeds geactiveerd . Wat kan de reden zijn.
Alvast bedankt voor de eventueele hulp.

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#2 door

Beste,
Om u goed te kunnen helpen willen we natuurlijk graag weten welk besturingssysteem u gebruikt. Maar om u al op weg te helpen in een poging om je probleem op te lossen het volgende:
De kans bestaat dat de service met betrekking tot het starten van de draadloze verbinding niet automatisch start. Om dit op te lossen kunt u de stappen ondernemen zoals beschreven in deze link . De uitleg is in het Engels maar de met behulp ven de schermafdrukken zal het u ongetwijfeld lukken.
Mocht deze oplossing niet baten, geef ons dan een seintje (met os) zodat we verder kunnen zoeken.
Mvg

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

  • Nophoto
#3 door Digibeet

Bedankt voor de link! Super handig. Ik had namelijk hetzelfde probleem!

Bedankt door: superleek

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer