We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Default Laptop architectuur

#1 door WardVLB

Hallo,
Volgend jaar ga ik ingenieurswetenschappen - architectuur studeren, daarvoor heb ik een laptop nodig die over het algemeen snel/krachtig is, maar vooral grafisch zou moeten uitblinken, nu vind ik niet direct zoiets, heb namelijk al wat rondgekeken...Liefst heb ik ook een 15,6 inch scherm, namelijk omdat deze makkelijker mee te nemen zijn.
Dus om op te sommen:
- liefst i7
- minimaal 8 gb ram
- minstens 2gb dedicated graphics
- 15,6 inch full hd scherm
...
Ik weet niet of jullie me zouden kunnen helpen?
Alvast bedankt.

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#2 door

Beste,
Welkom bij PCLeek!
We hebben eens het internet afgeschuimd en hebben wel enkele laptops gevonden waarvan we denken dat ze aan je wensen voldoen.
Google eens naar:

    Toshiba Satellite L850-1JT
    HP Envy dv6-7380eb
    Acer Aspire V3-571G-736b8G75Makk
    Acer Aspire V3-571G-736a8G1TBDCaii

Al deze modellen vindt u onder andere ook op www.laptopshop.be/ .
Onze voorkeur gaat uit naar de laatste die ongeveer een kleine 1000€ moet kosten. De andere zijn volgens ons ook voldoende en zijn wat goedkoper (vanaf een kleine 700€)

U kan natuurlijk nog altijd krachtiger gaan maar bedenk wel dat u dan aan prijzen tussen de 1500 tot 2000€ zit. De studies zullen u wellicht al genoeg kosten Smile

Nog vragen?Laat maar horen
Mvg

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

  • Nophoto