We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Default MS Outlook 2010 - briefpapier

#1

Beste,

Ik wil graag een briefpapier maken met onderaan een afsluiting, waarin alle adresgegevens staan. Dit gebeurt uiteraard in ons nieuwe lettertype.
Uiteraard heb ik de diverse tips gelezen op deze site (MS Outlook (2010-2013): Briefpapier gebruiken in e-mail en het verhaal over het lettertype wijzigen), en toch lukt het mij niet. Wanneer ik het nieuwe briefpapier helemaal klaar heb, precies zo als ik wil (lettertype staat helemaal goed) en is opgeslagen en ik wil hierna een nieuwe e-mail aanmaken, dan begint hij standaard eerst met 2 lege regels met het oude lettertype. Hierna pakt hij op de derde lege regel wel het juiste lettertype op. Ik heb ook al geprobeerd om het lettertype handmatig in te stellen, maar dat heeft ook geen effect. Hij blijft terugkomen op de 1e 2 regels met het oude lettertype.

Wie kan mij helpen?

Bijlagen:
Laatst bewerkt: door Selker. Reden: bijlage toegevoegd

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#2

Hallo,
Dit blijkt inderdaad een probleem te zijn dat al bestaat sinds versie 2003. Een 'echte' oplossing hiervoor is er blijkbaar nog niet, maar wel een workaround zoals ze dat noemen (omzeilen). Onderstaande link (Engelstalig) wordt uitgelegd hoe u het kan oplossen.
support.microsoft.com/en-us/kb/916791
U zal merken dat er bij het artikel staat dat dit van toepassing is op Office 2003, maar het werkt blijkbaar ook bij recentere versies zoals bij Office 2010.
Althans als we het goed begrepen, komt het omdat Word als e-mail editor is ingesteld.
We horen het wel....
Mvg

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer