We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Default iolo - system mechanic

#1

Beste pcleek, heb onlangs het programma system mechanic gedownload van iolo, dit is een anti- malware-spyware, en veel meer programma, het is enkel een gratis proefversie, die na een maand te betalen is, graag uw mening over dit programma als het mogelijk is .
Is het zijn 40 euro waard?

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#2

Hey Martin,

De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we het programma zelf nog niet getest hebben, maar dat neemt niet weg dat we niet de tijd genomen hebben om het eens te checken op gespecialiseerde websites.
Als we de kritieken mogen geloven is System Mechanic inderdaad een goed programma. Aanbevolen door vakmensen en gebruikers. U vraagt natuurlijk of het 40€ waard is. Op die vraag zult u uiteindelijk zelf moeten antwoorden. Ik zeg altijd tegen de mensen "Een programma is maar waard wat u er voor wil betalen".
System Mechanic bevat inderdaad enkele beveiligingsgereedschappen maar kan je antivirus NIET vervangen. Voor de rest bevat System Mechanic een aantal hulpmiddelen die ook in Windows zitten (defragmentatie, schijfopruiming, etc). De kracht van System Mechanic lijkt hem te zitten in het oplossen van een groot aantal computerproblemen (vaak veroorzaakt door dubieuze software).
U mag het programma 1 maand gratis testen, dus ik stel voor dat u dat ook doet. Na die maand bekijk je of het voor u die 40€ waard is. Intussen kan je mss eens gratis alternatieven testen zoals onder andere Glary Utilities (intussen ook nieuwe versie verschenen) of Toolwiz Care (ook te vinden op deze site) eventueel aangevuld met MalwareBytes.

Vergelijk, test & tel. Laat het ons weten of System Mechanic je kon overtuigen om 40€ neer te tellen.

Mvg

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

  • Nophoto
#3

Bedankt voor uw reactie,

heb het al een beetje uitgetest, volgens mijn mening (als leek ) vind ik het programma vrij goed , betrouwbaar en snel, natuurlijk zal het zijn 40 euro wel waard zijn, wat eigenlijk een verkeerde vraag was,

ik heb het een beetje gehad met die gratis programma's, niet dat ze slecht zijn,
maar de ene doet niet wat de andere wel doet,
eerst had ik diverse programma's, zoals Toolwiz Care , advanced system care, beiden goed, maar .........
heb Malware bytes gehad , is zeer omslachtig en duurt veel te lang.
maar wil nu 1 goed programma al moet ik er voor betalen,

heb Tune-up van AVG geprobeerd, hier heb ik mijn twijfels over,

als virusscanner gebruik ik momenteel Bitdefender internet security 2014. waar ik vrij tevreden over ben, met enkele uitzonderingen na.

Wat mij nu bezig houd is, een vergelijkbaar programma dat beter is of evenwaardig voor de betalende versie, denk ik persoonlijk dat er weinige tegen op kunnen, daarom graag uw mening, alvorens ik de beslissing neem.

ps. Magix heeft ook zo een dergelijke programma, volgens mijn schoonbroer heeft dit prog. ook zijn negatieve punten.

dus graag ontvang ik ( indien je de tijd daarvoor hebt natuurlijk ) uw mening over deze en de alternatieve programma's.

Mvg
Martin

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#4

Martin ik stel voor dat u eens even kijkt op deze Engelstalige link: http://www.speedupnew.com/top-optimizers.html .
Ok, de site is in het Engels maar de statistieken van de studie zijn vrij duidelijk. Het is een vergelijkende test van betalende 'computer optimaliseer software'.
Mvg

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

  • Nophoto
#5

Bedankt, ben nu Advanced system care ultimate en iolo system mechanic , verder aan het uit proberen , vind ze beiden zeer goed, welke programma ik ga nemen weet ik nog niet, dus zal het later laten weten. momenteel gaat mijn voorkeur nog naar System mechanic.
groetjes
martin

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#6

Beste lezers en Pc Superleek, de beslissing is gevallen en heb gekozen om iolo System mechanic, persoonlijk vind ik dit programma beter, gebruiksvriendelijker en sneller, meer doelgerichte scanning en voorstellen van oplossingen en herstellingen, het enige verschil merk ik bij advances system care en de advances system care ultimate, dat bij de ultimate een virusscanner bij in zit, maar die hebben we reeds allemaal, heb je geen virusscanner dan is dit programma misschien een aanrader.
Dus bij System mechanic, denk ik (???) dat je op beide oren kan slapen.
Tot dusver deze test,
groetjes en bedankt.
Martin

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer