We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Default snelkoppeling maken op bureaublad bij Edge

#1

Bij internet Explorer een snelkoppeling maken naar bureaublad was gemakkelijk( rechter muisknop en kopiëren naar bureaublad), nu zoek ik de gemakkelijkste manier voor hetzelfde te doen bij Edge, dus snelkoppeling naar bureaublad.

Discussie gesloten.
Lees meer
#2

Hey Martin,
Het is inderdaad zo dat het met Edge niet meer mogelijk is om op deze manier een snelkoppeling op het bureaublad te plaatsen (voorlopig althans niet).
Maar u hebt wel nog andere opties:
1: Snelkoppeling webadres op het bureaublad: Klik met rechts op een lege plaats op het bureaublad en kies in het menu voor > Nieuw > Snelkoppeling. In het venster dat opent geeft u de url in (of kopieert u deze uit Edge). Klik volgende en geef een naam. Klaar.
2: U kan met Edge wel webadressen (websites) pinnen aan het menu start. Open de website (url) en ga naar Extra > Vastmaken aan start (zie bijlage).
Op die manier kan u een deel snelkoppeling kwijt in het menu Start en ze zelfs groeperen en het formaat kleiner maken zodat u meer plaatst hebt in het menu Start.Mvg

Bijlagen:
Laatst bewerkt: door superleek.
Discussie gesloten.
Lees meer
#3

Optie 2 is een mogelijkheid die ik reeds gevonden had, maar optie 1 ,nieuwe snelkoppeling maken vanuit bureaublad lijkt me de beste oplossing, vermits ik regelmatig bepaalde snelkoppeling tijdelijk opsla om snel te bereiken, bedankt voor de perfecte uitleg, dit onderwerp mag gesloten worden.

Bedankt door: superleek
Discussie gesloten.
Lees meer