We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Default afbeeldingen verplaatsen

#1

hallo,
ik kom hier ook eens met een vraag, sinds ik de update van windows 10 heb krijg ik bij elke afbeelding of bestand dat op C afbeeldingen staat of in de map muziek dat ik wil verplaatsen naar een andere schijf of prullenbak steeds de melding dat ik geen toegang tot het bestand heb,op doorgaan klikken en dan krijg ik nog eens een scherm waar ik toestemming moet voor geven.
dit is onbegonnen werk , ik ben administrator en heb bij de instellingen van het accountbeheer ook al alles geprobeerd, ook 'nooit een melding weergeven , maar ook dan moet ik de 2 boventaande handelingen uitvoeren.
ook kan ik geen enkele animatie vanuit windows live mail meer opslaan op de C-afbeeldingen want daar heb ik ook geen machtiging voor Sad
kan me hier iemand mee helpen aub? bij Windows 8 ging alles veel makkelijker en had ik dit probleem niet.
alvast bedankt

groetjes KarineBijlagen:

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#2

Beste hetzelfde heb ik gehad bij mijn laptop, na installatie windows10, als je op start-instellingen-accounts klikt, sta je dan boven onder uw naam en mail adres als administrator of als gast , indien je als gast staat aangegeven, dan stel ik voor éérst een herstelschijf(dvd) te maken van windows10, vervolgens vrees ik dat je een volledige herstel zal moeten doen, en je volledige installatie van vorige windows zal moeten verwijderen bij deze herstel, dus dit word dan een zuivere installatie, dus ook uw bestanden en persoonlijke bestanden eerst veilig bewaren. Heb deze ervaring daar ik gebeld heb naar microsoft zelf en dit was uiteindelijk de enigste oplossing om als administrator te geraken.ps( het nummer van microsoft voor belgie is 02/5033113) bel gerust indien je twijfelt of verdere hulp nodig hebt. Vraag om persoonlijke begeleiding met desnoods dat zij uw pc tijdelijk overnemen.(is tijdelijke gratis online hulp)

Laatst bewerkt: door Martin.R.
Bedankt door: Bailey

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#3

Hallo Martin,Allereerst bedankt voor je antwoord,
ik ben als administrator aangemeld op deze pc, ik heb dus het volledige beheer toch kan ik bijna niks doen zonder toestemming te geven.
als ik de vorige installatie verwijder , heb ik nog de back-up van de fabrieksinstellingen en deze wil ik niet verwijderen.
ik heb zelfs de instellingen van het gebruikersaccound beheer al eens uitgeschakeld alle blijft hetzelfde.
fff als het zo zit met win 10 , zal ik mijn back-up terug zetten naar windows 8.1 die liep als een trein op deze pc, ik heb een I7 met 12 Gb geheugen en sinds de Windows 10 update moet ik zitten wachten op mijn mappen die laden Sad
bestanden verplaatsen en verwijderen op externe schijven gaat wel, waarom op de C niet?
jij stond als gast aangemeld, ik niet, ik spit het hier nog even uit, krijg ik hem goed, dan meld ik het hier even, lukt het niet dan geef ik een belletje naar Microsoft, en laat ik het resultaat ook weten.
alvast bedankt voor je Hulp Martin Kissing

groetjes Karine

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#4

Hallo Karine, waarschijnlijk ben je aangemeld met het Microsoft account, is ook de beste oplossing denk ik , zou toch eens proberen met plaatselijk account, en achteraf terug zetten naar Microsoft account, raad zeker aan, vooraleer terug naar 8.1 te gaan toch eens contact te nemen met Microsoft, je moet dan wel veel geduld hebben hé, succes graag hoor ik het resultaat verder,
groetjes
Martin

Bedankt door: Bailey

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#5

Hoi Martin,
bedankt voor je antwoord,
Ja ik was aangemeld met de Microsoft account, en voor ik wat kon veranderen liep hier alles vast, en of het niet genoeg was chraste mijn 3 maand oude Externe HHD van 2TB Sad ineens had ik daarop 0 bytes vrij en 0 bytes beschikbaar het enige wat ik kon doen was formateren, heb ik niet gedaan want mijn cursussen stonden daarop , die ik volledig kunnen terughalen heb, en vandaag toch geformatteerd en ja hoor ik heb mijn 2 TB terug, mar of de schijf nog te vertrouwen is ???? mij een vraag..
bij het heropstarten kreeg ik de melding dat Windows onherstelbaar beschadigd was, een back-up terug zetten naar Win 8.1 kon ik niet want blijkbaar was die verwijderd ???
het enige dat ik heb kunnen doen is de pc terug zetten naar de fabrieksinstellingen, dit was gelukt en na de 160 Windows update kon ik weer niks meer fff ligt zeker niet aan de pc, want die is amper 6 maand oud, i7 3.40 GHz 12 Gb geheugen.
na terug naar fabrieksinstellingen te zetten heb ik update per update gedaan en nu werkt hij goed, ik ga het zo houden wWndows 10 hoeft voor mij niet meer Wink en ook hoef ik de Microsoft account niet meer, wat een problemen heb ik gehad ffff
bedankt voor je Tip Martin

groetjes Karine Kissing

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#6

Hey Karine,
oei dit is erg vervelend in welke problemen je bent terecht gekomen door windows10, toch ben ik nu hoopvol, vermits bij mij alles normaal werkt,
lees dat je naar fabrieksinstelling gegaan bent , een zuiver keuze, zorg dat er nooit iets gebeurt met dat gedeelte waar uw fabrieksinstellingen opgeslagen staan, zodat je ten alle tijden daar naar terug kan, dit is een grote veiligheid , maar toch als in deze positie bent geraakt, zou ik toch voor de zekerheid ook hier reeds een systeemherstelschijf (dvd) maken, eens je systeem terug op punt staat opnieuw een systeemherstelschijf (dvd) maken, geef de juiste benaming aan elke schijf.
Denk niet dat uw externe schijf schade heeft, zeker niet na de format, denk dat het meer aan uw windows systeem gelegen heeft, nu dit in orde is zou uw externe schijf wel gewerkt hebben, ga u zeker niet aanraden om toch zeker windows 10 te her installeren, maar ga het ook niet afraden, de keuze ligt bij uzelf.
Nogmaals in dit stadium nu alles naar behoren werkt zeker reeds een herstelpunt en back-up te maken van de c; schijf, en indien nodig ook nog een nieuwe systeemherstelschijf(dvd) , je kan nooit genoeg troeven in handen hebben om je pc in huidige situatie terug te brengen. Maar zeker niet te vergeten, altijd meer dan 1 copy te bezitten van uw persoonlijke gegevens. Het Microsoft account heb je reeds bij uw windows8.1 ook nodig, daar kan je niet meer onderuit, niemand trouwens die vanaf windows 8 en hoger werkt, maar dit is zeker geen probleem. Misschien is het een aanrader om iemand te vinden die je persoonlijk, ter plaatse kan helpen of via online Teamviewer, dit te installeren als " deelnemer aan afstandsbedieningssesie", zie link www.teamviewer.com/nl/index.aspx , hiermede kan iemand u misschien helpen vanop afstand( hou je met het gratis gedeelte), hier moet er wel best telefonisch contact zijn met de persoon die u op dat moment helpt, zodat je kan communiceren over de problemen.
Succes met je verdere beslissingen en herinstallatie van al uw programma's.
met vriendelijke groeten
Martin Wink

Bedankt door: Bailey

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer