We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Default activatiecode Windows Vista

#1 door maaiku

Hoi, Ik heb Windows Vista opnieuw geinstalleerd op mijn PC, omdat hij steeds crashte. Hiervoor heb ik de rebootCD's gebruikt die bij mijn laptop geleverd waren. Nu na twee weken echter vraagt hij naar de activatiecode voor Windows. Die staat op een sticker onder mijn laptop. De code is echter weggevaagd! Hoe kan ik de code nou achterhalen?

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
#2 door

Hallo,

Op de link bij de referentie vindt u de benodigde uitleg. We hebben de link al met Google vertaling onder handen genomen maar het komt er op neer dat u een tooltje zal moeten downloaden en installeren om de code te achterhalen.

Het is natuurlijk zo dat dit soort programmaatjes bedoeld is om te gebruiken vooraleer u overgaat tot een nieuwe installatie. Na een nieuwe installatie is het bijna een onmogelijke opdracht een productcode te vinden (tenzij illegaal) maar u kan natuurlijk altijd contact opnemen met Microsoft. Eventueel een foto nemen van de originele sticker en ik denk dat ze dan heus niet moeilijk zullen doen om u een nieuwe productcode te overhandigen.

Laat ons weten of het gelukt is.
Mvg

Please Inloggen of Maak een account aan to join the conversation.

  • Nophoto