Ook op PCLeek!

AceMoney Lite: Gratis budgetbeheer

AceMoney Lite: Gratis budgetbeheer - 4.0 out of 5based on 1 vote

Acemoney IconEen programma om aan budgetbeheer te doen dat, en goedkoop is, en eenvoudig te gebruiken is? Yep, wij hebben er eentje gevonden, getest en goedgekeurd. Meer nog! Het is in het Nederlands te gebruiken en volledig gratis! Het ding heet AceMoney Lite.

4.51111111111Rating 4.50 (1 Vote)
Word: Overschrijven in of uitschakelen (INS-toets) - 4.0 out of 5based on 1 vote

Word IconIn deze tip doen we uit de doeken hoe u het overschrijven kan inschakelen of uitschakelen met Word (INS-toets).

Gebruikers van Word 2003 zullen 'het probleem' wel herkennen waarbij woorden overschreven worden van zodra u correcties wil aanbrengen. Met Word 2003 is het zo, dat de overschrijven functie automatisch ingeschakeld werd van zodra u per ongeluk op de INS-toets drukt. We hoeven u niet uit te leggen dat dit soms voor vervelende situaties kan zorgen. Gelukkig hebben ze dat bij Microsoft ook begrepen, want bij recentere versies van Word staat het overschrijven (INS-toets) bij standaardinstellingen, uitgeschakeld. Het hoeft u dan ook niet te verwonderen dat deze tip uitlegt, hoe u het overschrijven kan in- of uitschakelen, al dan niet met de INS(Insert)-toets.

Word (2003): Overschrijven in- of uitschakelen (INS-toets).

  • Met Word 2003 kunt u het overschrijven snel in- of uitschakelen door te klikken op het OVR icoontje in de statusbalk onderaan het scherm (zei afbeelding).

Ovr1

Ovr2

Word (2007-2010-2013): Overschrijven in- of uitschakelen (INS-toets).

Bij recente versies van Word is het overschrijven, bij standaardinstellingen uitgeschakeld. Wilt u tegen beter weten in (of door omstandigheden) het overschrijven toch activeren, doet u het volgende:

  • Klik op: Bestand > Opties. (Bij Word 2007 is dat klikken op het Office-logo > Opties).
  • In het venster dat volgt, selecteert u aan de linkerzijde Geavanceerd.
  • Bij Opties voor bewerken, plaatst u dan een vinkje bij: INS-toets gebruiken om de overschrijfmodus in- of uit te schakelen

Overschrijvenword2010.1

Bevestig met OK.

Deze website gebruikt cookies.

U kan cookies altijd verwijderen via uw browser. Meer weten?

Ik begrijp het!