Tips Windows

Geschiedenis Autoaanvullen wissen

Geschiedenis Autoaanvullen wissenMet Windows kan u de geschiedenis van het Autoaanvullen wissen. Wat is Autoaanvullen? Hoe wis ik de geschiedenis er van?

Autoaanvullen is de functie in Windows dat ervoor zorgt dat, als u bijvoorbeeld een webadres in de adresbalk van de browser typt, er een lijst met eerder bezochte websites verschijnt. Autoaanvullen bewaart dus gegevens . Die gegevens kan u eenvoudig wissen. Deze tip legt uit hoe u dat doet.

Veel computergebruikers verwarren Autoaanvullen met internetgeschiedenis. Voor een deel klopt dit wel, want als u de internetgeschiedenis wist zullen eerder getypte url’s ook verdwijnen. Maar AutoAanvullen doet veel meer dan dat. Zo onthoudt AutoAanvullen niet enkel gegevens van webadressen, maar ook van formulieren, gebruikersnamen en wachtwoorden. Deze tip legt haarfijn uit, hoe u AutoAanvullen volledig kan aanpassen en of de geschiedenis ervan kunt wissen.

Geschiedenis Autoaanvullen wissen

  • Open het Configuratiescherm.
  • In het Configuratiescherm (klassieke/pictogram weergave) opent u Internet opties.
  • In het dialoogvenster dat volgt selecteert u het tabblad Inhoud.
  • Klik op de knop Instellingen in het kaderstuk Automatisch aanvullen.

Autoaanvullen instellingen

Bij het venster dat volgt kunt u dan perfect aangeven wat Autoaanvullen mag onthouden en wat niet door de opties aan/uit te vinken.

  • De geschiedenis van het Autoaanvullen wissen doet u door op de gelijknamige knop te klikken.

Geschiedenis autoaanvullen wissen

  • Bevestig met OK.

PCLeek.com plaatst cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Cookies die worden gebruikt voor de essentiële werking van de site zijn al ingesteld. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u ze verwijdert, lees ons Privacybeleid.

Accepteren?