Ook op PCLeek!

1980 Lio-Amoureux Solitaire

Lio Amoureux SolitairesAls we zeggen Lio, denk u wellicht dat ze Belgische is, maar Wanda Maria Ribeiro Furtado Tavares de Vasconcelos werd geboren in Portugal. Nadat haar vader werd opgeroepen om de Portugese troepen te versterken verhuisde de familie naar Mozambique. Enige tijd later zouden haar ouders scheiden (1968). Na de scheiding zou Wanda, samen met haar moeder en nieuwe stiefvader verhuizen naar Brussel. Al op jonge leeftijd tijd wist Wanda dat ze later zangeres wou worden en werd hierbij sterk aangemoedigd door zanger-tekstschrijver Jacques Duvall die op dat moment vriend aan huis was zoals men dat zo mooi zegt. Wanda neemt Lio als artiestennaam, een naam die ze haalde uit stripverhalen van Barbarella trouwens, geschreven door ene zekere Jean-Claude Forrest.

Geschiedenis Autoaanvullen wissen

01111111111Rating 0.00 (0 Votes)

Preferences IconMet Windows kan u de geschiedenis van het Autoaanvullen wissen. Wat is Autoaanvullen? Hoe wis ik de geschiedenis er van?

Autoaanvullen is de functie in Windows dat ervoor zorgt dat, als u bijvoorbeeld een webadres in de adresbalk van de browser typt, er een lijst met eerder bezochte websites verschijnt. Autoaanvullen bewaart dus gegevens . Die gegevens kan u eenvoudig wissen. Deze tip legt uit hoe u dat doet.

Veel computergebruikers verwarren Autoaanvullen met internetgeschiedenis. Voor een deel klopt dit wel, want als u de internetgeschiedenis wist zullen eerder getypte url’s ook verdwijnen. Maar AutoAanvullen doet veel meer dan dat. Zo onthoudt AutoAanvullen niet enkel gegevens van webadressen, maar ook van formulieren, gebruikersnamen en wachtwoorden. Deze tip legt haarfijn uit, hoe u AutoAanvullen volledig kan aanpassen en of de geschiedenis ervan kunt wissen.

Geschiedenis Autoaanvullen wissen

 • Open het Configuratiescherm.
 • In het Configuratiescherm (klassieke/pictogram weergave) opent u Internetopties.
 • In het dialoogvenster dat volgt selecteert u het tabblad Inhoud.
 • Klik op de knop Instellingen in het kaderstuk Automatisch aanvullen.

Autoaanvullen1

Bij het venster dat volgt kunt u dan perfect aangeven wat Autoaanvullen mag onthouden en wat niet door de opties aan/uit te vinken.

 • De geschiedenis van het Autoaanvullen wissen doet u door op de gelijknamige knop te klikken.

Autoaanvullen2

 • Bevestig met OK.

Reacties

 • johan zeiMeer
  bedankt voor de tip !!! hierdoor wordt je privacy behouden een koud kunstje ...
 • zeiMeer
  Indien u geen account hebt, kan Google nog steeds uw surfgedrag volgen. Google plaatst daarvoor...
 • johan vermierdt zeiMeer
  handig !!! bedankt voor de tip ...