Ook op PCLeek!

Advanced Uninstaller11: Hardnekkige software verwijderen

Advanced Uninstaller11: Hardnekkige software verwijderen - 4.0 out of 5based on 1 vote

Advanced UninstallerAdvanced Uninstaller Pro 11 is als een Zwitsers zakmes. Het is niet enkel een programma voor het verwijderen van software, maar heeft ook nog enkele andere handige gereedschappen klaar staan.

3.51111111111Rating 3.50 (1 Vote)
Productcode Windows of Office verloren? - 3.0 out of 5based on 1 vote

Windows Versie IconBent u de productcode van Windows of Office verloren? Of is de productcode onleesbaar geworden?

Als u plannen hebt om Windows of Office opnieuw te installeren, dan weet u net zo goed als wij dat er op een bepaald ogenblik naar productcode  gevraagd wordt. Maar wat als u dit nummer kwijt bent, of onleesbaar is geworden? Wel, dan spoort u het nummer toch gewoon even op. Let wel, doe het nu! Van zodra u begonnen bent met een nieuwe installatie, is het te laat!

Productcode (Activeringscode) Windows of Office verloren?

Het enige wat u nodig hebt in een klein programmaatje genaamd Jellybean Keyfinder

Opgelet: Tijdens de installatie van JellyBean Keyfinder wordt er geprobeerd ongewenste software te installeren en uw startpagina aan te passen. Dit kan u voorkomen door tijdens de installatie voor Aangepaste installatie te kiezen en AL de vinkjes uit te vinken (zie schermafdruk).

Keyfinder 1

Productcode (Activeringscode) Windows of Office verloren?

  • Na installatie start u Jellybean Keyfinder op.
  • Dat kan door keyfinder te typen in het zoekvenster boven het menu Start of in het metro-startscherm (afhankelijk van je Windows versie).

Activeringscode 1

De gratis versie van JellyBean Keyfinder is in staat om van meer dan 300 programma's de productcode te achterhalen (inclusief Windows 7 & Windows 8 en 8.1 + Office 2010). Als u 25 dollar op overschot hebt, loopt dat aantal zelfs op tot meer dan 3000.

Deze website gebruikt cookies.

U kan cookies altijd verwijderen via uw browser. Meer weten?

Ik begrijp het!