We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

MS Outlook 2013 IconMet MS Outlook kan u het autoarchiveren volledig naar eigen wens instellen. Wat is autoarchiveren en hoe past u de instellingen aan? Lees er alles over in dit artikel.

MS Outlook: Wat is AutoArchiveren?

AutoArchiveren is een functie binnen Outlook dat ervoor zorgt dat oude berichten verplaatst worden naar een archiefmap. Na een bepaalde periode, wordt ook deze archiefmap automatisch opgeruimd. U begrijpt dat er voldoende opties zijn die u kan aanpassen. Zo is het mogelijk om, het aantal dagen in te stellen vooraleer Outlook berichten mag archiveren, de periode in te stellen vooraleer berichten mogen gewist worden en zelfs de locatie van de archiefmap kan aangepast worden. Met andere woorden, u kan de opties van het AutoArchiveren volledig aanpassen aan persoonlijke voorkeur.

MS Outlook: Wat is AutoArchiveren en welke opties kan u aanpassen?

  • Open de Opties van MS Outlook via Bestand > Opties.

Opties Outlook Openen

  • Selecteer aan de linkerzijde Geavanceerd.
  • In het rechter gedeelte klikt u dan op de knop: Instellingen voor AutoArchiveren.

Autoarchiveren Instellingen Ms Outlook

Bij het venster dat volgt kunt u dan de opties voor AutoArchiveren aanpassen. Zo kan u onder andere:

  • Aantal dagen instellen vooraleer MS Outlook berichten archiveert.
  • Instellen of u een waarschuwing wil zien vooraleer MS Outlook begint met archiveren.
  • Aangeven of u de archiefmap wil weergeven in het navigatiepaneel (mappenlijst).
  • Aangeven wanneer items gewist mogen worden.
  • Waar wilt u de oude items wissen.
  • Kies een locatie voor de archiefmap (Bladeren > Kies locatie in Windows Verkenner).
  • Na hoeveel tijd mogen items gewist worden?

Autoarchiveren Instellingen Ms Outlook 2

  • Bent u klaar, bevestig dan met een klik op OK.