We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

MS Outlook 2013 IconWist u dat u met MS Outlook het verzenden van berichten minuten kan uitstellen, zelfs nadat u op de knop verzenden hebt geklikt? Deze tip legt uit hoe u dat doet.

U herkent de volgende situatie wel. U maakt een bericht op en klikt op de knop Verzenden. Van zodra dat gebeurt, realiseert u zich dat u nog iets vergeten was.  Opnieuw een bericht schrijven en nazenden dan maar. Kan u doen, maar in de toekomst kan u dat te voorkomen! MS Outlook kunt namelijk zodanig instellen dat er enkele minuten gewacht wordt voor het verzenden van een bericht. Het bericht wordt dan pas verzonden nadat de tijd verstreken is dat u in onderstaande tip hebt ingesteld.

MS Outlook: Berichten verzenden minuten uitstellen:

  • Open Outlook 2007 en klik op: Extra > Regels en waarschuwingen.
  • Met Outlook 2010 is dat Bestand > Info > Regels en waarschuwingen beheren.
  • In het venster dat volgt selecteert u het tabblad E-mailregels en klik op: Nieuwe regel.
Verzenden Minuten Uitstelle
  • Bij de volgende stap onder: Beginnen met een nieuwe regel, selecteert u:
    • Bij MS Outlook 2007: Berichten controleren na verzenden.
    • Bij Outlook 2010-2013 heet dat: Regel toepassen op berichten die ik verzend.
  • Klik op: Volgende.
Minuten Uitstellen2
  • Bij de volgende stap plaats u een vinkje voor:
    • Bij MS Outlook 2007: Alleen op dit systeem.
    • Bij MS Outlook 2010-2013 is dat: Alleen op deze computer.
  • Klik Volgende.
Minuten Uitstellen3
  • Vervolgens plaats u een vinkje voor: afleveren van het bericht, een aantal minuten uitstellen.
  • Onderaan datzelfde dialoogvenster klikt  u op de onderstreepte tekst, een aantal minuten instellen.
  • Vul het aantal gewenste minuten in.

Minuten Uitstellen4

  • Bevestig met OK.
  • Klik op Voltooien.