zaterdag, oktober 16, 2021

Windows 11 LogokleinHet eerste wat opvalt van zodra u aan de slag gaat met Windows 11 is de positie van de taakbalk. Bij vorige Windows versies stond die steevast links onderaan het beeldscherm, met Windows 11 plots centraal onderaan. Is er dan echt zoveel gewijzigd aan de taakbalk van Windows 11? Of betreft het enkel wat "cosmetische" ingrepen? Wij nemen de taakbalk onder loep en gingen na of er echt wat verandert is.

Geschiedenis Bestand Icon

U hebt waarschijnlijk gemerkt dat Windows Verkenner een lijst bijhoudt van bestanden en mappen die u onlangs hebt geopend, door ze in het Verkenner venster weer te geven. Handig, dat zeker, maar er zijn momenten dat u die zogenaamde bestandsgeschiedenis wilt wissen. In deze tip leest u hoe je dat doet in Windows10.

Outlook IconOutlook.com, de online maildienst van Microsoft, beschikt over een functie waarbij er eerst gecontroleerd wordt op vergeten bijlagen vooraleer u een bericht gaat verzenden. Meer weten? Lees dan deze tip.

Google DocsNet als in Excel, kost het vinden van deze eenvoudige berekeningen slechts een klik in Google Sheets.

Windows10 IconWindows 11 Requirements Check Tool is een nieuw programma voor computersystemen met Windows 8.1 of Windows 10. Het vergelijkt de hardware van de computers met de vereisten van Microsoft voor het besturingssysteem Windows 11.

Recente Reacties

 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...
 • Alex Schaap zei Meer
  Yup dat werkt! Beter zo dan 3000 mails te moeten nagaan om die ene te vinden! Thx
 • Rogier zei Meer
  Geweldig, het opnieuw starten van de Print Spooler service werkte. Heel erg bedankt!