maandag, juli 26, 2021

Openshot ArrowOpenShot is een videobewerkingsprogramma dat nog niet heel bekend is in de wereld. Het is te gebruiken op meerdere besturingssystemen, waaronder: Windows, Chrome OS, macOS en Linux.

RiotRIOT oftewel Radical Image Optimization Tool, is zoals de naam al doet vermoeden, gereedschap om afbeeldingen foto's te optimaliseren. Maar RIOT heeft een pak opties aan boord en werkt snel.

Color Picker Icon2Kleurkiezers zijn handig wanneer je werkt aan een digitale afbeelding, website, of gewoon de kleurcode van een bepaalde tint op het scherm wilt weten. Natuurlijk bestaan er zogenaamde  standalone hulpmiddelen zoals ColorMania of de ingebouwde eyedropper tool van ShareX. Als je op zoek bent naar een open source tool (lees vrij verkrijgbaar) om deze taak uit te voeren, is er eentje die letterlijk ColorPicker heet.

Malware IconRogueKiller is een programma dat u hulp kan bieden op momenten dat uw standaard beveiligingssoftware tekort schiet. 

Photo IconClic is een gratis programma waarmee u op een eenvoudige manier pictogrammen van foto's kan maken. We hoeven u niet te vertellen dat dit in bepaalde omstandigheden een leuke toevoeging kan zijn, toch?

Font IconZoals u wellicht zelf al ondervonden hebt, zijn niet alle teksten die u ziet verschijnen in dialoogvensters van Windows, aanklikbaar. Niet aanklikbaar wil betekenen dat u ze dus ook niet kan kopiëren, knippen en plakken. Is daar een oplossing voor? Natuurlijk!

Recente Reacties

 • Reinder zei Meer
  Top heel goed
 • Daantje 68 zei Meer
  Zo heb je idd wel de weekdag en maand en jaar maar ik wilde weekdag, datum, maand en jaar. Dit doe...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Misschien een wat late reactie maar de URI's moeten telkens worden voorafgegaan door...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Voor alle Win 10 Homers...

  Gpedit is eenvoudig te activeren want zit wel degelijk (goed verborgen...