maandag, september 26, 2022

Windows10 IconWindows 11 Requirements Check Tool is een nieuw programma voor computersystemen met Windows 8.1 of Windows 10. Het vergelijkt de hardware van de computers met de vereisten van Microsoft voor het besturingssysteem Windows 11.

Openshot ArrowOpenShot is een videobewerkingsprogramma dat nog niet heel bekend is in de wereld. Het is te gebruiken op meerdere besturingssystemen, waaronder: Windows, Chrome OS, macOS en Linux.

RiotRIOT oftewel Radical Image Optimization Tool, is zoals de naam al doet vermoeden, gereedschap om afbeeldingen foto's te optimaliseren. Maar RIOT heeft een pak opties aan boord en werkt snel.

Color Picker Icon2Kleurkiezers zijn handig wanneer je werkt aan een digitale afbeelding, website, of gewoon de kleurcode van een bepaalde tint op het scherm wilt weten. Natuurlijk bestaan er zogenaamde  standalone hulpmiddelen zoals ColorMania of de ingebouwde eyedropper tool van ShareX. Als je op zoek bent naar een open source tool (lees vrij verkrijgbaar) om deze taak uit te voeren, is er eentje die letterlijk ColorPicker heet.

Malware IconRogueKiller is een programma dat u hulp kan bieden op momenten dat uw standaard beveiligingssoftware tekort schiet. 

Photo IconClic is een gratis programma waarmee u op een eenvoudige manier pictogrammen van foto's kan maken. We hoeven u niet te vertellen dat dit in bepaalde omstandigheden een leuke toevoeging kan zijn, toch?

Recente Reacties

 • Jan zei Meer
  De nieuwe microsoft-filosofie: Hoe moeilijker hoe beter!
 • P a van Die. zei Meer
  Helemaal geholpen mijn dank.
 • Hans zei Meer
  Bedankt, ik heb er fijn nog iemand mee kunnen helpen.
  Om het adres van het plaatje te bekomen moest...
 • Chris Villegas zei Meer
  Peter De Ceuster Schreef:
  Nicole Schreef:
  Volgens mij is het nu toch écht voorbij!? Ik krijg geen optie meer om terug te keren naar het...