zondag, oktober 01, 2023

SUPERAntiSpywareSUPERAntiSpyware is een gespecialiseerd  programma voor het verwijderen van spyware en andere bedreigingen.

De meeste, zichzelf respecterende antiviruspakketten, bieden ook bescherming tegen spyware. Vaak doen ze dat behoorlijk goed maar het kan nooit kwaad om een 'second opinion' te vragen. Het is dan ook een goede zaak dat er nog steeds gespecialiseerde software bestaat dat zich enkel bezig houdt met dit aspect van computerbeveiliging, ondanks het feit dat de grens tussen spyware en virussen soms erg vaag is. SUPERAntiSpyware is zo een programma dat helpt bij het verwijderen van spyware op de computer. SUPERAntiSpyware is geen vervanging is voor jouw huidige antivirussoftware, maar is uitermate geschikt als extra hulpmiddel.

SUPERAntiSpyware Free: Spy- en malware deftig en eenvoudig verwijderen

SUPERAntiSpyware installatie:

De installatie van SUPERAntiSpyware is vergelijkbaar met dat van andere programma's. We willen u enkel laten weten dat er ook een betalende versie beschikbaar is van deze spywarejager, waardoor u tijdens de installatie enkele opties voorgesteld krijgt die eigenlijk enkel voor de betalende variant beschikbaar zijn, zoals onder andere de automatische update functie.

 • We gaan er van uit dat u kiest voor de gratis versie, dus uw e-mailadres invullen is overbodig.
 • Bij de volgende stap is het opletten geblazen dat u geen extra toolbars installeert! Bij de recenste versie die wij testte kwamen we geen bijzonderheden tegen tijdens het installeren, maar dat kan morgen weer anders zijn.

SUPERAntiSpyware gebruik:

SUPERAntiSpyware gebruiken is niet moeilijk.

 • Open het programma en klik op de knop Scannen van de Computer.
 • De scanopties zijn instelbaar maar extra opties zoals Realtime bescherming en gepland scannen (sheduler) zijn enkel beschikbaar voor de betalende versie.

Superantispyware1

 • Van zodra u op Scan This computer klikt, verschijnt een nieuw dialoogvenster waarin u eventueel scanopties en type kan aanpassen.

Superantispyware2

 • Na het scannen verschijnt een venster met daarin het aantal gevonden bedreigingen (spyware).

 Superantispyware3

 • De gevonden items kan u verwijderen door op Continue te klikken. Indien u ze wil behouden, verwijder je het (rode) kruisje.

SUPERAntiSpyware: Algemeen oordeel

Veel valt er eigenlijk niet te vertellen over SUPERAntiSpyware. SUPERAntiSpyware levert uitstekend werk en beschikt bovendien over een hoge herkenningsgraad wat spyware betreft. Het scannen zelf verloopt vrij snel. Onze test (trial) versie van SUPERAntiSpyware was niet in het Nederlands te gebruiken. Krachtig materiaal is het zeker.

Compatibel met: Alle Windows-versies

Homepagina: www.superantispyware.com

Recente Reacties

 • Peter B. zei Meer
  Jammer maar begrijpelijk, dikke merci voor alles Love

 • Blauwmutske zei Meer
  20 jaar geleden. dat waren nog eens spannende tijden!!! Super dat jullie zolang een helpende hand...
 • Theo zei Meer
  Ik wilde al die andere mappen er niet bij hebben. Deze is heel waardevol en er is geen andere manier...
 • Theo zei Meer
  JW Schreef:
  Sleep hem naar ''snelle toegang'', en zet ''alle mappen weergeven'' weer uit, en het is weer zoals...