woensdag, oktober 27, 2021

SUPERAntiSpywareSUPERAntiSpyware is een gespecialiseerd  programma voor het verwijderen van spyware en andere bedreigingen.

De meeste, zichzelf respecterende antiviruspakketten, bieden ook bescherming tegen spyware. Vaak doen ze dat behoorlijk goed maar het kan nooit kwaad om een 'second opinion' te vragen. Het is dan ook een goede zaak dat er nog steeds gespecialiseerde software bestaat dat zich enkel bezig houdt met dit aspect van computerbeveiliging, ondanks het feit dat de grens tussen spyware en virussen soms erg vaag is. SUPERAntiSpyware is zo een programma dat helpt bij het verwijderen van spyware op de computer. SUPERAntiSpyware is geen vervanging is voor jouw huidige antivirussoftware, maar is uitermate geschikt als extra hulpmiddel.

SUPERAntiSpyware Free: Spy- en malware deftig en eenvoudig verwijderen

SUPERAntiSpyware installatie:

De installatie van SUPERAntiSpyware is vergelijkbaar met dat van andere programma's. We willen u enkel laten weten dat er ook een betalende versie beschikbaar is van deze spywarejager, waardoor u tijdens de installatie enkele opties voorgesteld krijgt die eigenlijk enkel voor de betalende variant beschikbaar zijn, zoals onder andere de automatische update functie.

 • We gaan er van uit dat u kiest voor de gratis versie, dus uw e-mailadres invullen is overbodig.
 • Bij de volgende stap is het opletten geblazen dat u geen extra toolbars installeert! Bij de recenste versie die wij testte kwamen we geen bijzonderheden tegen tijdens het installeren, maar dat kan morgen weer anders zijn.

SUPERAntiSpyware gebruik:

SUPERAntiSpyware gebruiken is niet moeilijk.

 • Open het programma en klik op de knop Scannen van de Computer.
 • De scanopties zijn instelbaar maar extra opties zoals Realtime bescherming en gepland scannen (sheduler) zijn enkel beschikbaar voor de betalende versie.

Superantispyware1

 • Van zodra u op Scan This computer klikt, verschijnt een nieuw dialoogvenster waarin u eventueel scanopties en type kan aanpassen.

Superantispyware2

 • Na het scannen verschijnt een venster met daarin het aantal gevonden bedreigingen (spyware).

 Superantispyware3

 • De gevonden items kan u verwijderen door op Continue te klikken. Indien u ze wil behouden, verwijder je het (rode) kruisje.

SUPERAntiSpyware: Algemeen oordeel

Veel valt er eigenlijk niet te vertellen over SUPERAntiSpyware. SUPERAntiSpyware levert uitstekend werk en beschikt bovendien over een hoge herkenningsgraad wat spyware betreft. Het scannen zelf verloopt vrij snel. Onze test (trial) versie van SUPERAntiSpyware was niet in het Nederlands te gebruiken. Krachtig materiaal is het zeker.

Compatibel met: Alle Windows-versies

Homepagina: www.superantispyware.com

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...