woensdag, oktober 27, 2021

Game IconGame Downloader is een klein programma waarmee u gratis spelletjes kan downloaden. Game downloader zelf is ook gratis trouwens.

Als u gratis spelletjes wil spelen moet u daarvoor de officiële website bezoeken om ze aldaar te downloaden. Het spreekt dat u daarmee even zoet bent voor u precies het spelletje gevonden hebt dat u zoekt. Wel, dat is nu net het punt waar Game Downloader in het vizier komt. Met Game Downloader kunt u vanaf de computer op zoek naar freeware en open bron spelletjes en ze meteen downloaden.

Game Downloader: Gratis spelletjes downloaden

Game Downloader installatie:

Game Downloader is open bron software wat zoveel wil betekenen da het programma gratis is en dat u zich weinig zorgen hoeft te maken over ongewenste toolbars en andere reclameboodschappen tijdens de installatie dat er eigenlijk geen is . De download is een .zip bestand. Uitpakken naar een goed te onthouden locatie en dubbelklikken op het .exe bestand om Game Downloader te starten.

Game Downloader gebruik:

 • Game Downloader gebruiken is simpel. Nadat het programma opent selecteert u een categorie en het programma biedt u meteen een lijst aan van de gratis beschikbare spelletjes.
 • Selecteer het gewenste spelletje en klik op Download Game.
 • Verder krijgt u nog een korte beschrijving van het spelletje, een schermafdruk en wordt het gemarkeerd of het online te spelen is (wereldbol icoontje).

Game Downloader1 

 • Om te vermijden dat de spelletjes gedownload worden naar een map dat u later moeilijk terugvindt, raden we u aan om even de instellingen (Settings) van Game Downloader te openen en de downloadlocatie aan te passen. Eveneens een goed idee is aan te duiden wat er met het bestand moet gebeuren zodra een download voltooid is.

Game Downloader2 

 • De gratis spelletjes dat u download moet u wel zelf nog installeren, dat doet Game Downloader niet voor u.

Game Downloader: Algemeen oordeel

Game Downloader is een alternatief voor computergebruikers die op zoek gaan om gratis spelletjes te downloaden. Het programma is niet Nederlandstalig en bovendien hoeft u geen mirakels over de te downloaden spelletjes te verwachten, maar daar is Game Downloader natuurlijk niet verantwoordelijk voor. We willen u niet onthouden dat er wekelijks spelletjes geüpdatet en toegevoegd worden.

Compatibel met: Windows XP - Vista - Windows7 - Windows8 *(.Net Framework 3.5 vereist)

Download

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...