woensdag, oktober 27, 2021

Super MarioWordt u overvallen door nostalgische gevoelens bij het horen van de titel Super Mario Bros? Mooi, want u kan de oerklassieker uit de gamewereld gratis downloaden.

Als u ooit spelletjes gespeeld hebt, is de kans groot dat Nintendo's Super Mario Bros daarbij was. We schrijven bewust in verleden tijd, want de game dat u kan downloaden neemt u helemaal mee terug naar de tijd. Een tijd dat spelletjes grafisch weinig voorstelden, maar puur gebaseerd werden op plezier, behendigheid en tijdverdrijf.

Download Super Mario Bros

Super Mario Bros dat u kan downloaden via de link onderaan dit artikel, is een spel dat stamt uit 1985 en werd uitgebracht als opvolger van Super Mario dat al in 1983 het levenslicht zag. De game verschilt weinig van het origineel maar het grote verschil is dat u nu met 4 (online) samen kan spelen. Voor de rest is het de actie, avontuur en het oplossen van puzzels zoals uit de tijd van weleer.

Surf naar stabyourself.net. Onderaan de pagina kiest u uw besturingssysteem (op de knop klikken), want Super Mario Bros is downloadbaar voor Windows, Linux en OSX. De download is een .zip bestand van ongeveer 5.3 Mb groot. Uitpakken en het .exe bestand openen en u kan beginnen.

Veel plezier ermee.

Super Mario Wallpaper

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...