zondag, oktober 17, 2021

WpcBij computerproblemen hebt u enkele opties. U vraagt om hulp, u zoekt hulp op een forum, of u probeert het zelf. Als u zelf aan de slag gaat, is Wise PC 1stAid alvast een goede start.

Of u het nu graag hebt of niet, vroeg of laat worden we allemaal geconfronteerd met kleine (en grote) computerproblemen. Als leek een computerprobleem oplossen is niet altijd evident. Je PC naar een hersteldienst brengen is niet altijd goedkoop. De "computerexpert" in je kenniskring is jouw gezaag al lang beu. Enige optie dat u dan nog rest is zelf aan de slag gaan. Googelen is altijd een goede start, maar een computerprobleem juist omschrijven en een gepaste oplossing vinden vraagt ook de nodige kennis. Wanhopen hoeft u alvast niet, want software zoals Wise PC 1stAid is speciaal ontworpen om onervaren gebruikers te helpen met vaak voorkomende computerproblemen.

Wise PC 1stAid: Eerste hulp bij computerproblemen.

Wise PC 1stAid: Introductie

U hebt het al begrepen. Wise PC 1stAid is een programma dat computerleken helpt bij het oplossen van vaak voorkomende computerproblemen. Denk hierbij aan een trage computer, webpagina's die niet openen of laden, registerfouten en dergelijke meer.

Wise PC 1stAid: Installatie

De installatie van Wise PC 1stAid verliep vlot op onze testmachine. De gebruikelijke installatieopties zoals installatiefolder, snelkoppeling(en) worden u voorgesteld. Verder troffen we geen reclame of toolbars aan en dat is altijd een goed begin.

Wise PC 1stAid: Gebruik

 • Een belangrijk gegeven als u software schrijft voor onervaren gebruikers is 1: Dat de gebruiker de taal begrijpt, en 2 dat men een duidelijke gebruikersinterface hanteert. Wel, we kunnen u gerust stellen. Wise PC 1stAid is in het Nederlands te gebruiken en de interface is simpel en effectief. Als u het programma voor het eerst opstart merkt u dat dat meteen gebeurd in onze moedertaal. Is dat niet zo kan u de taal eenvoudig wijzigen door naar de goed verborgen menuknop  te navigeren > talen (zie schermafdruk)

Wisepc1

 • De gebruikersinterface laat al evenmin iets aan de verbeelding over. Selecteer (klik op) het probleem dat u hebt, en klik in het dialoogvenster dat volgt op de knop Repareren (zie onderstaande schermafdrukken).

Wisepc2

Wisepc3

 • Mocht het probleem niet opgelost geraken, of vindt u niet de juiste omschrijving of categorie, bieden de makers een forum aan waar u uw vraag kan stellen.

Wise PC 1stAid: Ons oordeel

De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat op het moment dat we Wise PC 1stAid testte, geen problemen hadden met ons testcomputer. We kunnen dus geen uitsluitsel geven om het programma goed werk levert. Wat we u wel kunnen meegegeven is dat Wise PC 1stAid gratis te downloaden is, in het Nederlands te gebruiken, en ideaal gereedschap is voor leken die zelf probleempjes wensen op te lossen.

Getest op: Windows 10 (64-bit)

Compatibel met: XP-Vista-8-10 (32+64 bit)

Wise PC 1stAid downloaden (via website ontwikkelaars)

Succes!

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...