woensdag, oktober 27, 2021

Advanced UninstallerAdvanced Uninstaller Pro 11 is als een Zwitsers zakmes. Het is niet enkel een programma voor het verwijderen van software, maar heeft ook nog enkele andere handige gereedschappen klaar staan.

U zal zeggen: "alweer een uninstaller", maar een programma dat daadwerkelijk alles verwijdert is geen overbodige luxe. Vele software producenten beweren namelijk dat ze programma's kunnen verwijderen, maar ze laten altijd restanten (restbestanden) achter, die na verloop van tijd van uw register een vuilbak maken. Daarom deze uninstaller.

Advanced Uninstaller 11: Hardnekkige software verwijderen

Het programma is zoals vermeld redelijk uitgebreid, hieronder enkel schermafdrukken van de hoofd functies. Om het programma volledig te leren kennen raden we u aan om alle mogelijkheden zelf te verkennen.

 • Hieronder het hoofdscherm.

Advanced%20uninstaller%201

 • Bij de "General tools" ziet u al dat dit programma meer in huis heeft dan enkel programma's verwijderen. U kunt installaties in de gaten laten houden met "Monitored Installations", voor het geval u een nieuw programma (nog) niet vertrouwd. Ook zeer nuttig is de "Startup Manager", hiermee kan u zien welke programma's mee opstarten met Windows, en deze dan uit de opstart verwijderen of vertragen.
 • Met "Services Manager" kan u zien welke programma's er op de achtergrond aan het draaien zijn en ze eventueel uitschakelen. "Quick Cleaner" is zoals u al vermoed een snelle opruimer, d.w.z dat deze functie naar de meest bekende plaatsen op de schijf zoekt naar nutteloze bestanden en deze verwijdert. "Start Menu Cleaner" ruimt dan weer uw Start Menu op.
 • Met "Font Manager" kan u zien welke lettertypes op uw toestel zijn ge├»nstalleerd en eventueel lettertypes verwijderen. Met "Control Panel Manager" kan u uw Configuratiescherm beheren. Van Webtools moet u niet veel verwachten, dit is enkel om uw mening over het programma of het een score te geven.

Advanced%20uninstaller%202

 • File and Registry Tools ( Bestanden en Register gereedschappen): Hiermee kan u zoeken op uw pc naar dubbele bestanden, bestand comprimeren (samenpersen), bestanden vernietigen (bestanden worden overschreven zodat ze niet meer kunnen opgehaald worden), tijdelijke bestanden verwijderen, het register opruimen (zoeken naar "wezen" of achtergebleven restbestanden), het register defragmenteren, er een back-up van maken of herstellen indien u met dit programma een back-up heeft gemaakt van uw register.

Advanced%20uninstaller%204%20file%20and%20registry%20tools

 • Internet Browser Tools dient om de browser geschiedenis en Cookies van zowel Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome te verwijderen.

Advanced%20uninstaller%205%20internet%20browser%20tools

 • Bij Reports kan u een verslag opvragen van van afgebeelde diensten. Dit verslag wordt weergegeven in een Kladblok bestand.

Advanced%20uninstaller%206%20reports

 • General Settings of Algemene Instellingen laat u toe om instellingen te wijzigen betreffende de functionaliteit van het programma.

Advanced%20uninstaller%207%20general%20settings

 •  Daily Health Check (Dagelijkse Gezondheidsinspectie van uw pc) scant uw pc op allerhande problemen en herstelt deze ook.

Advanced%20uninstaller%208%20daily%20healthcheck

 • Hieronder enkele van onze probleempjes op de pc.

Advanced%20uninstaller%209%20daily%20healthcheck

Enkel op "Fix all issues" (Los problemen op) klikken en ons pc'tje is weer netjes opgeruimd.

Advanced Uninstaller 11: Hardnekkige software verwijderen - Ons oordeel:

Nadat we een probleem hadden om een bepaald geïnstalleerd programma ( ja, we downloaden en testen software voor u, met soms negatieve gevolgen voor ons) te verwijderen met onze "huis verwijderaar" (Revo Uninstaller), gingen we op zoek naar een alternatief. Aanbiedingen genoeg van gratis Uninstallers dus weer downloaden en ze loslaten op ons moeilijk te verwijderen pakket. Enkele programma's vonden het pakket zelfs niet ? Anderen liepen dan weer vast (bevriezen van de pc) tijdens het verwijderen van het ongewenste programma. Hierbij werkte zelfs het vertrouwde CTRL + ALT + DELETE, om het taakbeheer te openen niet meer, dus waren we genoodzaakt om de pc af te sluiten en opnieuw op te starten.!!! We waren na het testen van vijf (5) verwijderaars een beetje wanhopig aan het worden. Toen vonden we Advanced Uninstaller Pro 11, ons probleem was meteen van de baan.

 • Pro: Zeer effectief, ook in het opruimen van achtergebleven bestanden. De andere functies doen ook uitstekend hun werk. U kan alle functies van het programma 30 dagen volledig gebruiken, daarna valt u terug op de basis functies (daar kunnen we mee leven). Moesten we het een beoordeling geven op punten dan kreeg het van ons 4,5 op 5.
 • Contra: (nog) Niet Nederlandstalig, maar daar wordt aan gewerkt zoals u op deze link kan zien http://www.advanceduninstaller.com/translations/ . Eventueel had men bij Internet Browser Tools nog enkele browsers kunnen toevoegen zoals Opera en Safari.

Website:http://www.advanceduninstaller.com/

Download Advanced Uninstaller 11

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...