woensdag, oktober 27, 2021

Avast IconEén van uw browser vervuild met slecht ontwikkelde add-ons of toolbars? Dan kan Avast Browser Cleanup Tool u wellicht helpen.

Als u regelmatig add-ons of extensies test voor u browser, zult u ongetwijfeld gemerkt hebben dat lang niet alle uitbreidingen doen wat ze beloven. Soms wordt er zelfs een toolbar geinstalleerd waar u niet om gevraagd hebt. Uiteraard kan u bij zowat elke gangbare browser zonder al te veel problemen add-ons, extensies of toolbars verwijderen, maar wat als u zoals wij met verschillende browsers surft en uitbreidingen geinstalleerd hebt die zich niet zo eenvoudig laten verwijderen? Het antwoord hierop zou wel een Avast Browser Cleanup Tool kunnen zijn.

Avast Browser Cleanup Tool: Introductie en installatie

Avast Browser Cleanup Tool is dus gereedschap waarmee u vanuit 1 programma extensies, add-ons en toolbars van en in uw browsers (Internet Explorer, Chrome, Firefox) kan verwijderen. Na het downloaden hoeft u enkel maar op het .exe bestandje klikken om te beginnen. Bij onze test kwamen we geen rotzooi tegen tijdens het installeren en dat is alvast een goed begin.

Avast Browser Cleanup Tool: Gebruiken

Avast Browser Cleanup Tool laat zich eenvoudig bedienen. Het gereedschap is niet in het Nederlands te gebruiken maar dat is geen onoverkomelijkheid. In de linkerkolom kan u de browser selecteren. In het centrale gedeelte van het dialoogvenster verschijnt het overzicht van de geinstalleerde extensies en toolbars.

 • Selecteer de browser.
 • Selecteer de add-on, toolbar of extensie die u wenst te verwijderen.
 • Klik op: Remove.

Avast Browser Cleanup 1

 • Van zodra de opruimactie voltooid is, verschijnt onderstaand dialoogvenster.

Avast Browser Cleanup 2

 • Meer is het eigenlijk niet.

Avast Browser Cleanup Tool: Ons oordeel

Avast Browser Cleanup Tool lijkt ons vooral handig als u met meerdere browsers surft en regelmatig experimenteert met extensies of add-ons. Als u kampt met ongewenste toolbars die zich niet op de reguliere maniet laten verwijderen, kan Avast Browser Cleanup Tool mogelijk ook een oplossing bieden, al bestaan ook daar alternatieven voor.

Download Avast Browser Cleanup ToolAvast Browser Cleanup Tool (onderaan de pagina).

Compatibel met: Internet Explorer - Chrome - Firefox.

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...