zaterdag, september 30, 2023

WizardWin10 Security Plus is een klein programmaatje waarmee u tal van beveiligingsinstellingen van Windows kan aanpassen.

Om te beginnen willen we u vertellen dat de naam van dit tooltje Win10 Security Plus een beetje misleidend is. Win10 Security Plus werkt niet enkel bij Windows 10, maar is ook geschikt voor oudere versies van het besturingssysteem. Dit gezegd zijnde het volgende. Zoals u weet voorziet Windows tal van beveiligingsinstellingen, gaande van het verbergen van systeembestanden tot het activeren/deactiveren van DEP (Preventie van gegevensuitvoering). Veel van deze instellingen kan u via de gebruikersinterface van het besturingssysteem regelen, maar u begrijpt dat, om ze allemaal te verfijnen (tweaken), u even 'onderweg' bent. Om dat 'euvel' te verhelpen hebt u dus apps zoals onder andere Win10 Security Plus. Wat u van ons wil weten is natuurlijk, loont het de moeite om Win10 Security Plus te installeren? Het antwoord leest u hieronder.

Win10 Security Plus: De installatie

Laat ons beginnen met het goede nieuws. Win10 Security Plus is helemaal gratis en laat zich installeren zoals elk ander programma met de gebruikelijke installatieopties. Tijdens onze test, kwamen we nergens verborgen reclame, banners of andere ongewenste zaken tegen. Verder willen we u niet onthouden dat Win10 Security Plus downloadbaar is als uitvoerbaar bestand (.exe) of als ingepakt .(zip) bestand, waardoor u het zelfs vanaf bijvoorbeeld een USB-stick kan uitvoeren.

Win10 Security Plus: Het gebruik

Nadat we Win10 Security Plus openden, merkten we meteen de eenvoudige opzet van het gereedschap. Win10 Security Plus is eigenlijk niet meer dan een lijst van al de beveiligingsinstellingen van Windows die u mits het aan- of uitvinken, kan activeren of deactiveren (zie schermafdruk).

Win10 Security Plus

En net het simpele opzet van Win10 Security Plus, is meteen ook het grote nadeel. Om te beginnen is Win10 Security Plus enkel in het Engels te gebruiken wat maakt dat de soms nogal technische beschrijving, voor de leken niet altijd even duidelijk is. Verder kan het soms ook verwarrend zijn of u nu iets moet aan- of uitvinken om de beveiliging te verbeteren, al helpt het natuurlijk wel als u de tekst goed leest, maar daar is dus enige kennis van het Engels voor nodig.

Win10 Security Plus: Ons oordeel

Kortom, Win10 Security Plus is een handig programma voor computergebruikers die snel de beveiligingsinstellingen van Windows willen tweaken en die weten met wat ze bezig zijn.

Compatibel met: XP, Vista, 7, 8, 10 (32\64-bit)

Homepagina: http://www.site2unblock.com/

Downloadpagina voor Win10 Security Plus: http://www.site2unblock.com/win10-security-plus/

Recente Reacties

 • Peter B. zei Meer
  Jammer maar begrijpelijk, dikke merci voor alles Love

 • Blauwmutske zei Meer
  20 jaar geleden. dat waren nog eens spannende tijden!!! Super dat jullie zolang een helpende hand...
 • Theo zei Meer
  Ik wilde al die andere mappen er niet bij hebben. Deze is heel waardevol en er is geen andere manier...
 • Theo zei Meer
  JW Schreef:
  Sleep hem naar ''snelle toegang'', en zet ''alle mappen weergeven'' weer uit, en het is weer zoals...