woensdag, oktober 27, 2021

YoutubeInteresse om op een eenvoudige manier muziek te downloaden van YouTube? Bij voorkeur in behoorlijke kwaliteit? Freemake YouTube to MP3 Boom is dan wellicht de ideale oplossing voor u.

Bent u op zoek naar een programma waarmee u, en eenvoudig, en in een behoorlijke kwaliteit muziek kan downloaden kunnen we zeker YouTube to MP3 Boom aanbevelen. Maar, zoals wel vaker met dit soort software ben u best aandachtig tijdens de installatie.

YouTube to MP3 Boom: De installatie

Na het downloaden (zie link onderaan) van YouTube to MP3 Boom begint u met de installatie van het programma zoals u dat altijd doet. Door onze ervaring met dit soort software kiezen we tijdens de installatieprocedure altijd voor 'Aangepaste installatie'. Op die manier zijn we zeker(der) dat we geen 'opties' over het hoofd zien. Zo kunnen we zelf bepalen in welke map we het programma willen installeren en welke snelkoppelingen we wensen.

Freemake1

Een andere reden waarom we voor een 'aangepaste installatie' kiezen is natuurlijk omdat we weten dat je voorzichtig moet zijn bij elke stap indien je geen ongewenste programmatuur wil installeren. En ja hoor, na enkele klikken vielen we in de prijzen. Dus Damen en Heren! Opletten en uitvinken die handel.

Freemake1a

De rest van de installatie verliep vlekkeloos.

YouTube to MP3 Boom: Het gebruik

Bij de introductie vertelden we al dat u met YouTube to MP3 Boom eenvoudig muziek kan downloaden van YouTube, en dat mag u letterlijk nemen. Maar vooraleer u aan de slag gaat, raden we u aan om even een kijkje te nemen bij de instellingen. Waar u deze 'instellingen' vindt, ziet u in onderstaand schermafdruk.

Freemake3

Nu ja, veel instellingen vindt u hier niet terug, maar een belangrijke is wel dat u kan kiezen in welke map u wenst dat de muziek opgeslagen wordt. Wenst u alles netjes volgens genre of artiest geordend houden, kan u natuurlijk altijd opteren om optie 'Vraag me elke keer waar ik het wil opslaan' activeren.

Freemake4

Nadat de instellingen juist staan kan u aan de slag YouTube to MP3 Boom. Open je browser (Firefox, Chrome, Edge,....) en surf naar YouTube. Van zodra u een song of videoclip vindt die u wil downloaden als MP3, selecteert u het webadres (URL). Klik er op met rechts en kies: Kopiƫren.

Freemake5

Open YouTube to MP3 Boom en plak de link in het zoekvak.

Freemake6

Rest u enkel nog op de knop Downloaden te klikken.

Freemake7a

Enkele seconden later staat het geluid van de video netjes in MP3 formaat op je computer.

Freemake YouTube to MP3 Boom: Ons gedacht

YouTube to MP3 Boom is in tegenstelling tot vergelijkbare software eenvoudig te gebruiken en 'spreekt' bovendien Nederlands. Volgens de ontwikkelaars zoekt het programma automatisch de beste geluidskwaliteit en wordt er niks 'ge-decodeert' om kwaliteitsverlies te vermijden. Perfect gereedschap voor leken dus, maar opletten tijdens de installatie!!

Freemake YouTube to MP3 Boom downloaden

Opgelet! Het illegaal downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal kan in overtreding zijn met de geldende wetten. U bent zelf verantwoordelijk voor het downloaden en gebruik van bovenstaande software. Dit artikel is enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

 

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...