zondag, oktober 17, 2021

Photo IconFind.Same.Images.OK is een gratis programma voor het Windows-besturingssysteem van Microsoft om snel dubbele foto's (en eventuele andere afbeeldingsduplicaten) te vinden.

Tenzij je heel voorzichtig bent als het gaat om het downloaden van afbeeldingen of het overbrengen van foto's van digitale camera's, smartphones en andere apparaten, zul je uiteindelijk eindigen met dubbele afbeeldingen. Hoeveel? Dat hangt uiteindelijk af van hoe vaak en hoeveel foto's en afbeeldingen je overzet, dat spreekt. Soms zijn duplicaten gewenst, bijvoorbeeld voor back-updoeleinden. Op andere momenten kan dit problemen veroorzaken, zoals te weinig vrije schijfruimte productiviteitsproblemen als het gaat om het vinden van foto's. Gelukkig vindt u op Internet tal van gereedschappen die u kunnen helpen zoals bijvoorbeeld Find.Same.Images.OK.

Find.Same.Images.OK: introductie

Find.Same.Images.OK is een duplicaatzoeker voor Windows. Het valt in dezelfde categorie applicaties, zoals Double File Scanner , AllDup , VisiPics of AntiDupl, die min of meer hetzelfde doen.

Find.Same.Images.OK: Installatie en gebruik

Find.Same.Images.OK hoeft u niet te installeren. U kan het gewoon uitvoeren nadat u het archief hebt uitgepakt, al moet u wel eerst de gebruikersovereenkomst accepteren (in het Nederlands om te zetten trouwens).Na een klik op Installeren bent u klaar.

Fins S I Ok 1

 • De interface van het programma ziet er ingewikkeld uit maar is standaard ingesteld om het volledige C: -station te scannen voor dubbele afbeeldingen. Een klik op de bladerknop (drie puntjes ...) of de knop Toevoegen (+ teken) biedt een optie om aangepaste en meerdere locaties te scannen. U kunt een scan uitvoeren op station C: en D :, of twee verschillende mappen op één station.

Find S I Ok 2

 • De scantijd hangt grotendeels af van de grootte van de map, de structuur en de prestaties van het pc-systeem. Een scan van C: kan op zichzelf nogal wat tijd in beslag nemen, maar als je er nog een schijf aan toevoegt, zal het die tijd nog verder uitbreiden.
 • Scanopties kunnen de scantijd verder verlengen. Zo kunt u controles gebruiken voor geroteerde, gespiegelde of negatieve afbeeldingen en de standaardinstelling "Performance & Quality Balance" alleen wijzigen in "Qualityt" of "Performance".

Find S I Ok 3

Find.Same.Images.OK toont hits in de interface en een voorbeeld van het geselecteerde duplicaat. Elk paar wordt vermeld met zijn volledige pad, grootte, overeenkomst en ratio-informatie. U kunt filters gebruiken om de lijst met resultaten te beperken. De standaardfilter geeft alle afbeeldingsparen weer die voor ten minste 90% vergelijkbaar zijn.

Find S I Ok 4

Afbeeldingen mogen geen 100% duplicaten zijn als ze onder andere een ander formaat hebben. De toepassing gebruikt een algoritme om de overeenkomst te bepalen door een zogenaamde grafische handtekeningen te maken. Dit algoritme vindt duplicaten als afbeeldingen op andere manieren worden geroteerd, gespiegeld of gewijzigd.

U kunt bestand per bestand dubbele foto's verwijderen of het programma alle duplicaten in één snelle bewerking laten verwerken; het wordt aanbevolen om door de lijst te bladeren om zeker te zijn dat er geen vals-positieven zijn.

Duplicaten kunnen worden verplaatst of gekopieerd of in de Prullenbak worden geplaatst. Find.Same.Images.OK kan de betere afbeelding voor u kiezen

Find.Same.Images.OK: Ons oordeel

Find.Same.Images.OK is een krachtige tool voor Windows om dubbele foto's en andere afbeeldingen te vinden. Het controleert niet alleen of afbeeldingen 100% duplicaten zijn, maar vindt ook afbeeldingen die in zekere mate vergelijkbaar zijn. Dat u het gratis kan downloaden en (deels) in het Nederlands kan gebruiken is natuurlijk ook niet slecht.

Download Find.Same.Images.OK

Homepagina: http://www.softwareok.com/?

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...