zaterdag, september 30, 2023

Opruimen IconMaakt u al eens gebruik van iemand anders en/of een openbare computer? Dan is deze download aan te bevelen. Met CleanAfterMe wist u uw sporen in een vingerknip, en dat mag u gerust letterlijk nemen.

Tenzij u graag hebt dat anderen kunnen achterhalen wat u zoals deed op hun computer, is CleanAfterMe een aanrader. Zoals u weet slaat Windows (en de browsers) bijna al uw doen en laten op. U begrijpt dat als u gebruik maakt van een computer dat niet de uwe is, het voor de eigenaar (of de personen die na u komen) een koud kunstje is om te zien welke websites u bezocht hebt en dergelijke meer. Nu kan u alles uiteraard manueel opruimen of een programma installeren dat dit doet voor u, maar dat is niet toegestaan, of niet geïnstalleerd, bovendien ontbreekt de tijd daarvoor. CleanAfterMe is de oplossing. U hoeft niks te installeren, en in welgeteld 1 seconden zijn al je sporen gewist.

CleanAfterMe: Wis uw sporen op een openbare of andermans PC - installatie:

U hoeft niks te installeren. De download dat wij aanbieden is een uitvoerbaar (.exe) bestand. Sla het op, op een USB stick en zorg dat u deze bij hebt als u al eens gebruik maakt van een andere computer dan de uwe.

CleanAfterMe: Wis uw sporen op een openbare of andermans PC - Gebruik:

Zoals eerder aangehaald hoeft u CleanAfterMe niet te installeren, maar start u het programma op mits een dubbelklik op het .exe bestandje. Van zodra CleanAfterMe opstart kan u perfect aangeven wat u wel en niet wil wissen.

Clean After Me 1

CleanAfterMe biedt de mogelijkheid om een vinkje te plaatsen bij Remeber last setting waardoor bij later gebruik, de door u gekozen instellingen onthouden worden. Voor de rest is het enkel aanvinken en op Clean Selected Items klikken om je sporen te wissen.

Algemeen oordeel:

CleanAfterMe staat bij de categorie computerbeveiliging omdat het doel van dit programma is om uw privacy te beschermen als u een andermans computer gebruikt. CleanAfterMe wist uw sporen snel en grondig zonder dat u daarvoor een installatieprocedure moet doen, iets wat bijvoorbeeld op openbare computers vaak niet toegelaten is. CleanAfterMe is niet in het Nederlands te gebruiken.

Download Clean After Me

Homepagina: http://www.nirsoft.net/utils/clean_after_me.html

Compatibel met Windows XP - Vista - Windows7 - Windows8 - Windows 10.

 

Recente Reacties

 • Peter B. zei Meer
  Jammer maar begrijpelijk, dikke merci voor alles Love

 • Blauwmutske zei Meer
  20 jaar geleden. dat waren nog eens spannende tijden!!! Super dat jullie zolang een helpende hand...
 • Theo zei Meer
  Ik wilde al die andere mappen er niet bij hebben. Deze is heel waardevol en er is geen andere manier...
 • Theo zei Meer
  JW Schreef:
  Sleep hem naar ''snelle toegang'', en zet ''alle mappen weergeven'' weer uit, en het is weer zoals...