Recent toegevoegd

Clic: Maak zelf aangepaste pictogrammen van foto's of afbeeldingen

Photo IconClic is een gratis programma waarmee u op een eenvoudige manier pictogrammen van foto's kan maken. We hoeven u niet te vertellen dat dit in bepaalde omstandigheden een leuke toevoeging kan zijn, toch?

Lees meer...

Ook bij PCLeek!

WizMouse: Scrollen en navigeren zonder klikken

Mouse IconWizMouse is een handig tooltje dat de computermuis helpt besturen. Het opzet van Wizmouse is dat u kan werken aan de computer zonder te klikken.

Lees meer...

Recente Reacties

  • Linda zei Meer
    Bij mij werkt het nog steeds niet, zelfs niet na het uitschakelen zoals hierboven vermeld.
  • Superleek zei Meer
    @Harry; In de tweede schermafdruk ziet u links van Windows-referenties Webreferenties staan. We...
  • Harry Leever zei Meer
    Je schrijft dit "Al kan u ook van de webreferenties een back-up maken" Maar bij de windows 10 zie ik...

Laurent WeryLaurent Wery is reeds jaren DJ en heeft een enorme aanhang in het clubcircuit en resideert vooral in de Carré (Willebroek) en Café Local (Antwerpen) en scoort momenteel de dikste Belgische clubhit van het jaar met “My Sound”/”Hear My Sound”.

Toegegeven, we hebben hem ook maar toevallig ontdekt op You Tube. Dat we nog niet van hem gehoord hadden komt waarschijnlijk omdat we de hedendaagse Mega Dancings ontgroeid zijn en als u ons er toevallig zou ontdekken, kan u ons nadien wel een bezoekje brengen in het Hospitaal wegens lange recuperatie tijd. Eén nachtje stappen staat voor ons zowat gelijk aan één week recupereren met behulp van Baxters. Maar de muziek kunnen we wel smaken (niet te lang).

Wat begon als een club-plaat, gaat nu verder als een grote mainstream hit. Het nummer, origineel een instrumentale track, werd ge-upgrade en ingezongen met de fantastische soulvolle stem van Chantal Kashala en is momenteel goed op weg om naar de hoogste regionen van de Ultratop singels te klimmen.

Hoe we hem ontdekten." Lookin' at me (j'aime regarder)"

En dan nu nog wat meer snoepgoed van deze Top Dj.
 
 
En zijn meest recente " Hear my sound".
 
En nu een pilletje tegen de hoofdpijn. Enjoy !!