We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Toetsenbord IconKeyMusic is een gratis programma dat u toelaat muziek met het toetsenbord te spelen. U kan het gebruiken als vermaak of om anderen te irriteren. Wij kiezen voor het laatste (wegens gebrek aan talent).

KeyMusic is een download dat ons hoofdbrekens heeft bezorgd, niet dat KeyMusic moeilijk in gebruik is, verre van zelfs, maar over het feit in welke categorie dit programma eigenlijk thuishoort. Dat u met KeyMusic 'muziek' kan spelen is eigenlijk een beetje overdreven zodat het eigenlijk niet echt thuishoort in de categorie Audio & Video. Aan de andere kant lijkt het ons een leuk gadget, zeker als u de huisgenoten (of andere computergebruikers) eens goed op hun zenuwen wilt werken. Hoe dan ook, wij plaatsen KeyMusic in de categorie Adio & Video omdat we ervan uitgaan dat u meer talent hebt als wij, en omdat we denken dat u nooit, maar dan ook nooit, iemand op de zenuwen wil werken.

KeyMusic: Muziek spelen met het toetsenbord

KeyMusic installatie:

Noppes, rien, nadda, niks! Na de download hoeft u enkel te dubbelklikken op het .exe bestandje om het KeyMusic te starten.

Gebruik KeyMusic:

Zelfs als we willen uitleggen hoe u KeyMusic gebruikt, zijn we eigenlijk al aan het overdrijven. Van zodra KeyMusic opstart hoeft u enkel maar het geluidsapparaat, het volume, het instrument en de toon te selecteren.

Keymusic1

KeyMusic beschikt over een aardig arsenaal instrumenten (en tonen). Van zodra u alles naar wens hebt ingesteld hoeft u enkel maar op het toetsenbord te rammen om uw, waarschijnlijk superieur partituur, te spelen, al vrezen we dat u snel op straat gekegeld wordt door uw huisgenoten, tenzij u uitermate getalenteerd bent.

KeyMusic: Algemeen oordeel

Voor ons lijkt KeyMusic in de eerste plaats een leuk gadget. Leuk omdat we anderen danig mee op de zenuwen konden werken. Het werd nog leuker toen we KeyMusic installeerde op de computer van niets vermoedende leken en het programma minimaliseerde naar het systeemvak (Minimize to System Tray). Na enkele minuten konden we hen al een dwangbuis aanmeten. Leuk, voor eventjes dus... heel eventjes. U bent gewaarschuwd.

Compatibel met: Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Keyboard Music Freeware - KeyMusic

Homepagina: http://www.trisunsoft.com/key-music.htm