Tekst IconBent u een liefhebber van songteksten of wilt u een songtekst van een bepaald nummer graag kennen? Dan is EvilLyrics misschien wel de oplossing voor u.

EvilLyrics is een klein programma dat automatisch de songteksten van het Internet ophaalt terwijl u een nummer afspeelt in uw standaard mediaspeler. Volgens de makers zijn er intussen al meer dan 15 miljoen songteksten beschikbaar, bovendien kunt u songteksten probleemloos afdrukken en eventueel karaokebestanden downloaden.

EvilLyrics installatie:

  • De installatie van EvilLyrics is gelijkaardig aan dat van andere programma's, toch bent u best even aandachtig. Zo kunt u tijdens de installatie uw taal kiezen.

Evillyrics1

Tijdens de installatie van EvilLyrics wordt er eveneens van u verwacht dat u aangeeft welke mediaspeler u als standaard gebruikt.

  • U kan kiezen uit meest gangbare mediaspelers maar als die van u niet in de lijst voorkomt, kunt u nog altijd custom selecteren. Vergeet niet ook de bijhorende plug-ins van uw speler aan te vinken.

Evillyrics2

  • Klik op Install nadat u al jouw voorkeuren hebt opgegeven en enkele ogenblikken later in EvilLyrics ge├»nstalleerd.

EvilLyrics gebruik:

  • EvilLyrics is eenvoudig in gebruik ondanks dat de interface er nogal verouderd uitziet.
  • Open EvilLyrics samen met uw standaard mediaspeler en speel het nummer af waarvan u de tekst wilt kennen. EvilLyrics gaat meteen op zoek en toont de songtekst.

Evillyrics3

  • De meest functies en opties vindt u terug in de werkbalk. Aangezien Evillyrics in het Nederlands te gebruiken is vindt u snel uw weg in het programma.Van zodra u met de muisaanwijzer over de icoontjes beweegt verschijnen er tooltips waarin staat waarvoor het icoontje staat.

EvilLyrics: Algemeen oordeel

EvilLyrics is een uitstekende oplossing voor hen die houden van, en bezig zijn met songteksten. Het programma is in het Nederlands te gebruiken, gratis en er wordt tijdens de installatie nergens voorgesteld om toolbars of andere ondingen te installeren. EvilLyrics laat zich eenvoudig bedienen ondank de middeleeuwse interface.

Download EvilLyrics

Homepagina: http://www.evillabs.sk/evillyrics/