We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

OlympicGrote gebeurtenissen en evenementen zijn ideale gelegenheden voor malwaremakers om poen te scheppen. Zoals de olympische spelen in Londen van 2012.

Dubieuze personen en firma's wachten bij voorkeur op een grootschalig evenementen om niets vermoedende gebruikers te bestoken met e-mails waarin men hen gratis toegangstickets of vliegtuigbiljetten beloofd. De Olympische spelen van 2012 in Loden vormen hier geen uitzondering op. Massa's e-mails werden verstuurd met daarin 'bijlages' als vliegtuigtickets en toegangsbiljetten. De bijlagen en links in dit soort e-mails installeren spyware op uw computer, of proberen persoonlijke informatie te ontfutselen.

Olympic Malware Removal Tool

Het lijkt onwaarschijnlijk, maar toch zijn er nog computergebruikers die in dit soort 'vallen' trappen. Een besmette computer en veel miserie zijn hun deel. BitDefender heeft voor hen een afzonderlijk downloadbaar tooltje beschikbaar gesteld waarmee u de computer kan vrijwaren van Olympic Fever malware. Voor anderen kan het natuurlijk ook nooit kwaad om eens een scan te draaien.

  • Het BitDefender Olympic Malware Removal tool kan u downloaden via HotforSecurity.

BORT