We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Opruimen IconMaakt u al eens gebruik van iemand anders en/of een openbare computer? Dan is deze download aan te bevelen. Met CleanAfterMe wist u uw sporen in een vingerknip, en dat mag u gerust letterlijk nemen.

Tenzij u graag hebt dat anderen kunnen achterhalen wat u zoals deed op hun computer, is CleanAfterMe een aanrader. Zoals u weet slaat Windows (en de browsers) bijna al uw doen en laten op. U begrijpt dat als u gebruik maakt van een computer dat niet de uwe is, het voor de eigenaar (of de personen die na u komen) een koud kunstje is om te zien welke websites u bezocht hebt en dergelijke meer. Nu kan u alles uiteraard manueel opruimen of een programma installeren dat dit doet voor u, maar dat is niet toegestaan, of niet geïnstalleerd, bovendien ontbreekt de tijd daarvoor. CleanAfterMe is de oplossing. U hoeft niks te installeren, en in welgeteld 1 seconden zijn al je sporen gewist.

CleanAfterMe: Wis uw sporen op een openbare of andermans PC - installatie:

U hoeft niks te installeren. De download dat wij aanbieden is een uitvoerbaar (.exe) bestand. Sla het op, op een USB stick en zorg dat u deze bij hebt als u al eens gebruik maakt van een andere computer dan de uwe.

CleanAfterMe: Wis uw sporen op een openbare of andermans PC - Gebruik:

Zoals eerder aangehaald hoeft u CleanAfterMe niet te installeren, maar start u het programma op mits een dubbelklik op het .exe bestandje. Van zodra CleanAfterMe opstart kan u perfect aangeven wat u wel en niet wil wissen.

Clean After Me 1

CleanAfterMe biedt de mogelijkheid om een vinkje te plaatsen bij Remeber last setting waardoor bij later gebruik, de door u gekozen instellingen onthouden worden. Voor de rest is het enkel aanvinken en op Clean Selected Items klikken om je sporen te wissen.

Algemeen oordeel:

CleanAfterMe staat bij de categorie computerbeveiliging omdat het doel van dit programma is om uw privacy te beschermen als u een andermans computer gebruikt. CleanAfterMe wist uw sporen snel en grondig zonder dat u daarvoor een installatieprocedure moet doen, iets wat bijvoorbeeld op openbare computers vaak niet toegelaten is. CleanAfterMe is niet in het Nederlands te gebruiken.

Download Clean After Me

Homepagina: http://www.nirsoft.net/utils/clean_after_me.html

Compatibel met Windows XP - Vista - Windows7 - Windows8 - Windows 10.