We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Switch IconVistaswitcher is een klein programmaatje dat een een beetje extra toevoegt aan de bekende Alt+Tab (wisselen tussen actieve vensters) combinatie.

VistaSwitcher, is volgens ons het beste stukje software op de markt  voor hen die het uiterste willen persen uit de ALT+Tab toetsencombinatie. Oh ja! Laat u niet misleiden door de naam, want VistaSwitcher werkt zowel voor Windows XP, Windows Vista en Windows7 en is gratis ook. Bovendien hebben we het gereedschap met succes getest op onze Windows 8.1 (64-bit) pc.

VistaSwitcher: Alt+Tab met dat beetje meer:

Als u snel tussen vensters wil wisselen doet u met de ALT+Tab combinatie. Door de jaren heen is deze functionaliteit dan ook sterk verbeterd. Maar verbeterd is voor sommige softwaremakers nog niet genoeg en daar kunnen u en ik alleen maar blij om zijn.

Download VistaSwitcher:

Bent u geïnteresseerd? Surf dan als de bliksem naar http://www.ntwind.com/software/vistaswitcher/download.html en download VistaSwitcher.

VistaSwitcher installatie:

Nadat het downloaden voltooid is, kunt u beginnen met de installatie waarbij u de gebruikelijke opties voorgesteld krijgt. Zelfs iets meer dan gebruikelijk.

Vistaswitcher1

Nadat de installatie voltooid is, klikt u op Voltooien.

Vistaswitcher2

VistaSwitcher gebruik:

  • Meteen ‘werpt’ Vistaswitcher zich in het systeemvak en kan u aan de slag.
  • Van zodra u de combinatie ALT+Tab beroert opent VistaSwitcher met aan de linkerzijde het duidelijk voorbeeldvenster en aan de rechterzijde een lijstje met de geopende vensters.

Vistaswitcher3

  • Maar de grote kracht van VistaSwitcher zit eigenlijk onder de rechtermuisknop.
  • Als u met rechts klikt in het lijstje met geopende vensters verschijnen er enkele leuke opties waaronder herstellen of proces beëindigen.

Vistaswitcher4

  • Maar er is nog meer. Als u met rechts op het icoontje in het systeemvak klikt en voor Voorkeuren kiest, kunt u VistaSwitcher volledig naar uw hand zetten.

Vistaswitcher5

  • De optielijst is niet bijzonder lang maar laat dat nu net een voordeel zijn want door alles eenvoudig te houden is VistaSwitcher geschikt voor iedereen.

Vistaswitcher6

VistaSwitcher: Algemeen oordeel

Alt+Tab voor iedereen met dit uitstekend stukje software dat, en gratis, en in het Nederlands te gebruiken is. Bovendien tilt VistaSwitcher het wisselen tussen dialoogvensters naar een hoger niveau. Het nadeel aan dit soort programma's is, zoals altijd met gadgets, alweer een programma meer op de computer dat u misschien niet nodig hebt.