We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Windows XP IconSeven Remix XP is een programma dat XP omtovert naar de look van Windows7 zonder dat u al te veel zelf moet sleutelen aan XP. 

Seven Remix XP installatie:

Voordat u dit programma uitvoert raden we u aan om eerst een herstelpunt te maken, noem het " Before seven" zodat u het achteraf makkelijk herkent, mocht het u niet bevallen en wil u de oude look terug.

De installatie verloopt vlekkeloos, enkel akkoord gaan met de voorwaarden, het installatiepad goedkeuren en "Next " klikken. U zal merken tijdens het installeren dat er heel wat .dll en .exe bestanden worden uitgepakt, dit is om uw XP dan ook echt het uiterlijk van Seven te geven.

Seven Remix XP gebruik:

Hoewel we u aanraadden om een herstelpunt te maken kan u dit ook achterwege laten omdat u het programma gewoon weer kan de-installeren. Na het heropstarten waant u zich meteen in Windows7. De map iconen, de progressie baar, het startmenu, het configuratiescherm, alles ziet er anders uit. Twijfelde u nog om de nieuwe Windows aan te schaffen of kende u het nog niet, dan is dit de kans om ervan te proeven.

Xptoseven1

Xptoseven

Als men je nu vraagt met welke Windows versie u werkt kan u zonder een rood hoofd te krijgen zeggen dat u met XP-Seven werkt. Haha, u zal veel blikken vol ongeloof zien, maar u liegt niet.!

Seven Remix XP: Algemeen oordeel:

Toen de installatie begon en onze schijf ferm van z'n oren begon te maken sloeg ons even de schrik om het hart. We hadden dan wel een herstelpunt gemaakt, maar met Tweaksoftware moet je toch een beetje opletten. Onze zorg was ongegrond want na het heropstarten verliep alles weer als vanouds....euh nieuw. We hebben beide besturingsprogramma's op onze pc staan, en herkende ons meteen in de Seven omgeving. Vreemd, want het is eigenlijk XP.

Compatibel met: Windows XP

Download

Homepagina: http://www2.niwradsoft.com/