We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Preferences IconTaskbar Iconizer is een klein gadget waarbij u de taakbalk in Windows Vista en Windows XP kan doen lijken op dat van Windows7. 

Taskbar Iconizer installatie:

Taskbar Iconizer hoeft u eigenlijk niet te installeren. Na de download spoort u het .exe bestandje op. Dubbelklik er op om het te openen en er verschijnt een afbeelding (zie onderaan).

Taskbar Iconizer gebruik:

Het enige wat u moet doen is klikken op de afbeelding. Klikt u op linkerkant krijgt u na de herstart een taakbalk met tekst. Klikt u op de rechter afbeelding, verschijnt de taakbalk met icoontjes zonder tekst zoals in Windows7.

Taskbar Iconizer

Algemeen oordeel:

Taskbar Iconizer is een simpel en klein gadget om de taakbalk van Windows XP en Vista een kleine facelift te geven. Verschijnen er toch nog lettertjes in de taakbalk wil dat zeggen dat u thema voor Windows XP gebruikt dat niet compatibel is. Met andere woorden, Taskbat Iconizer werkt goed maar niet bij alle thema's.

Download

Homepagina: http://solo-dev.deviantart.com/