We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Google Plus IconVoor liefhebbers van Google plus is het gadget G+7 wellicht een leuk hebbedingetje. Met G+7 verschijnen alle berichten op uw Google+ meteen op het bureaublad.

Over G+7 valt eigenlijk weinig te vertellen. Na het downloaden wordt het gadget toegevoegd aan de gadgets van Windows7. Indien dat niet het geval is moet u G+7 installeren door te dubbelklikken op het gedownloade bestand om het beschikbaar te maken in Windows7. G+7 downloaden kunt hier. Zodra de pagina opent hoeft u enkel te klikken op de versienummer om G+7 te downloaden.

Plus Gadget1

Na het downloaden wordt het G+7 in principe meteen toegevoegd aan de gadgets van Windows7. Om het te activeren klikt u met rechts ergens op een lege plaats op het Bureaublad waarna u kiest voor gadgets. (Dubbel)Klik op G+7 en u bent klaar. G+7 verschijnt op het Bureaublad en u hoeft niks meer te missen van uw Google plus updates (feed).

Plus Gadget2

Bij de opties kunt u desgewenst nog de updatefrequentie, de kringen en de grootte aanpassen.