Windows8 IconMet Windows 8 transformation pack kunt u uw Windows XP, Vista en Windows 7 computer er laten uitzien als Windows 8. Mooi gereedschap om alvast te wennen aan de nieuwe metro interface.

Bent u nieuwsgierig hoe Windows 8 er zal uitzien? Dan is het Windows 8 transformation pack misschien wat voor u. Maar vooraleer u besluit om tot actie over te gaan en besluit het Windows 8 transformation pack te downloaden en installeren, willen we graag enkele waarschuwingen op u afvuren. Het Windows 8 transformation pack brengt wijzigingen aan, aan systeembestanden. Zorg er alvast voor dat u een goede back-up of herstelpunt klaar hebt. Verder willen we u nog meedelen dat de download een stevige 58 megabyte groot is en dat uw computer best Aero actief heeft om de beste resultaten te bekomen.

Windows 8 transformation pack installatie:

De installatie van Windows 8 transformation pack neemt enige tijd in beslag. Nadat u het .zip bestand hebt uitgepakt en op het .exe bestand klikt om te beginnen, zult u merken dat er grondige wijzigingen worden aangebracht aan het systeem. Het kan zelfs gebeuren dat het lijkt alsof de computer even 'bevriest' maar panikeer niet, even later loopt alles weer los. Het eerste scherm dat verschijnt verdient echter wel even je aandacht. Hierin kunt u namelijk aangeven of u de metro interface wil gebruiken. Als u jouw startpagina niet wil wijzigen naar die van de ontwikkelaars, haalt u best ook even dat vinkje weg. Voor de rest is het een kwestie van geduld hebben en van de computer opnieuw op te starten om de installatie te voltooien.

Windows 8 transformation pack gebruik:

Hoe u het Windows 8 transformation pack aan de slag kan spreekt voor zichzelf. Geloof ons vrij, het is even wennen aan de metro interface (indien geactiveerd tijdens de installatie) van Windows 8,maar na enkele minuten begrijpt u het opzet. Wilt u later het Windows 8 transformation pack weer van de computer zwieren, kunt u dat doen via het Configuratiescherm > Verwijderen programma's. We hebben een collectie met schermafdrukken klaargemaakt zodat u tenminste een idee krijgt waarover het gaat.

{gallery}windows8transformationpack,turbo=1{/gallery}

Windows 8 transformation pack: Algemeen oordeel

Het Windows 8 transformation pack is absoluut een leuk gadget voor computergebruikers die graag willen achterhalen hoe Windows 8 er zal uitzien. U begrijpt dat er daarvoor wijzigingen aan de systeembestanden nodig zijn en dat daar de nodige risico's aan verbonden zijn. Het Windows 8 transformation pack is voorlopig niet beschikbaar in het Nederlands, maar blijft ondanks dat toch leuk om te proberen.

Compatibel met: Windows XP - Vista - Windows7

Download Windows 8 transformation pack (via de website van de ontwikkelaars)

Homepagina: http://www.windowsxlive.net/