We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ngc IconFan van National Geographic? Er is een download beschikbaar waarbij u uw bureaubladachtergrond manueel of automatisch aangepast wordt naar National Geographic – Photo of the day.

National Geographic is ontegensprekelijk één van de betere zenders als u een liefhebber bent van documentaires en schitterende landschappen. Als u al eens naar de zender kijkt, of hun website bezoekt, kent u ongetwijfeld hun item Photo of the Day (foto van de dag). Deze schitterende foto's kunt u voortaan dus ook gebruiken als bureaubladachtergrond. Al zegen we er in één adem bij dat niet alle foto's beschikbaar zijn omdat ze beschermd worden door auteursrechten.

National Geographic – Photo of the day wallpaper changer installatie:

Na het downloaden (zie onderaan dit artikel) hoeft u enkel maar te klikken op het .exe bestandje om de installatie beginnen. National Geographic – Photo of the day wallpaper changer installeert zoals elk ander programma en u hoeft niet te vrezen voor ongewenste toolbars en andere rotzooi. Het enige wat zou kunnen gebeuren is dat u gevraagd wordt pod (photo of the day) wil gebruiken om je bureaubladachtergronden aan te passen.

National Geographic – Photo of the day wallpaper changer gebruik:

National Geographic – Photo of the day wallpaper changer gebruiken is simpel, zelfs al werkt het programma niet in het Nederlands. U kan manueel een bureaubladachtergrond instellen door op Set as wallpaper te klikken (indien niet auteursrechtelijk beschermd). Navigeren doet u door op Previous of Next te klikken. Verder kunt u aangeven dat u een bepaalde wallpaper wil 'vastzetten' (lock), foto's toevoegen aan het archief en kiezen om National Geographic Photo of the day wallpaper changer mee te laten opstarten met Windows.

Desgewenst kunt u foto's automatisch toevoegen aan het archief. Om dit te doen klikt u op Archive > Advanced Archiving.

 Ngpotd1

Bij het dialoogvenster dat opent geeft u het bereik aan (U kan terug tot januari 2009). Klik op de Start knop om te beginnen.

Ngpotd2

Foto's beschermd door auteursrecht worden automatisch overgeslagen en dat zijn er helaas heel wat.

National Geographic – Photo of the day wallpaper changer: Algemeen oordeel

National Geographic - Photo of the day wallpaper changer is nog een vrij recent project en is zeker nog voor verbetering vatbaar. Door de auteursrechtelijk beschermde foto's 'over te slaan',dekken de makers zich natuurlijk in, maar mist het programma uiteindelijk ook een beetje zijn doel. Bij onze test lukte het zelfs niet om het archief te downloaden. Wij hopen alvast dat National Geographic dit project steunt of overneemt, want het lijkt ons alvast veelbelovend.

Download National Geographic - Photo of the day Wallpaper Changer (via de website van het project)