We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Click IconZelden zo een leuk (eventjes toch) en nutteloos gadget tegengekomen. Liquid Click Delight simuleert het effect als zou u met uw vinger op een LCD scherm drukken.

Ondanks dat u het beter niet doet, kent iedereen ongetwijfeld het effect als u met jouw vinger op een LCD scherm drukt. Wel, Liquid Click Delight bootst dit effect na, niet meer niet minder. Totaal nutteloos gadget dus, maar wel leuk voor hen die graag eens wat anders willen.

Liquid Click Delight installatie:

Liquid Click Delight is gratis en de download is amper 200 kb groot. Tijdens de installatie vonden we nergens sporen toolbars en dergelijke meer. Gebruikersovereenkomst accepteren en enkele klikken later bent u klaar.

Liquid Click Delight gebruik.

  • Na installatie van het gadget nestelt het programma zich in de lijst met alle programma's. Van zodra u het opstart vindt u het icoontje ook terug in het systeemvak.

Liquid Click Delight1

  • En geloof het of niet, Liquid Click Delight is zelfs voorzien van opties! Indien u dat wenst kunt u de grootte en effecten aanpassen naar persoonlijke voorkeur.

Liquid Click Delight2

  • Van het effect plaatsen we geen schermafdrukken, dat mag u zelf ontdekken.

Compatibel met: Windows XP, Vista, Windows7

Download Liquid Click Delight

Homepagina