Click IconZelden zo een leuk (eventjes toch) en nutteloos gadget tegengekomen. Liquid Click Delight simuleert het effect als zou u met uw vinger op een LCD scherm drukken.

Ondanks dat u het beter niet doet, kent iedereen ongetwijfeld het effect als u met jouw vinger op een LCD scherm drukt. Wel, Liquid Click Delight bootst dit effect na bij elke muisklik, niet meer niet minder. Totaal nutteloos gadget dus, maar wel leuk voor hen die graag eens wat anders willen.

Liquid Click Delight installatie:

Liquid Click Delight is gratis en de download is amper 200 kb groot. Tijdens de installatie vonden we nergens sporen toolbars en dergelijke meer. Gebruikersovereenkomst accepteren en enkele klikken later bent u klaar.

Liquid Click Delight gebruik.

  • Na installatie van het gadget nestelt het programma zich in de lijst met alle programma's. Van zodra u het opstart vindt u het icoontje ook terug in het systeemvak.
  • En geloof het of niet, Liquid Click Delight is zelfs voorzien van opties! Indien u dat wenst kunt u de grootte en effecten aanpassen naar persoonlijke voorkeur.
  • Volgens de ontwikkelaars past u na installatie best ook meteen een willekeurige parameter aan omdat deze na installatie verkeerd staan en mogelijk haperingen in het effect veroorzaken.

Liquid Delight1

  • Van het effect plaatsen we geen schermafdrukken, dat mag u zelf ontdekken.

Compatibel met: Elke Windows-versie

Home- en downloadpagina