We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

OlympicMicrosoft (MSN-Bing) heeft zopas 2 nieuwe thema's gelanceerd met als onderwerp de Olympische spelen 2012 te Londen. Wallpapers en screensavers van een hoog niveau.

Als u fan bent van Sport in het algemeen en mooie foto's in het bijzonder, dat zullen onderstaande thema's voor Windows u zeker kunnen bekoren. De huisfotografen bij Microsoft hebben een sublieme collectie gemaakt die u kan gebruiken als thema of bureaubladachtergrond.

Olympische spelen 2012 Londen-Wallpapers en Screensaver

Het eerste thema heet Lodon at Night  theme from Bing. Het tweede pakketje is genaamd London Iconic theme from MSN (klik op de link om het pakket te downloaden). Let wel op dat als u begint met het installeren van de pakketjes (of één er van), er gevraagd wordt om u< startpagina en zoekmachine aan te passen. Indien u dat niet wenst, uitvinken die handel.

Olympic Wallpapers1

  • Als u een klein beetje een idee wil hebben van welke foto's er zoal in een thema zitten, klikt u met rechts op een lege plaats in het Bureaublad en kiest u voor Aan persoonlijke voorkeur aanpassen. Selecteer het thema en klik vervolgens op Bureaubladachtergrond.

Olympic Wallpapers2

  • Elk thema bevat 9 wallpapers, maar wilt u alle foto's in 1 thema stoppen, kunt u dat doen door te navigeren naar:
  • C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\Microsoft\Windows\Themes (verborgen mappen en bestanden weergeven moet actief zijn) om aldaar de foto's van het ene thema, te verplaatsen naar de map van het andere.