We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

Internet Explorer IconBackRex Internet Explorer Backup is zoals u al kan raden gereedschap om een back-up te maken van Internet Explorer. Wat dit tooltje precies kan en doet leest u in deze tip.

BackRex Internet Explorer Backup 

BackRex Internet Explorer is een programma waarmee u met Internet Explorer een back-up kan maken van:

  • Favorieten
  • Proxy- en verbindingsinstellingen
  • Beveiligingsniveaus
  • Persoonlijke instellingen
  • Cookies
  • Geschiedenis
  • Inbelverbindingen
  • Wachtwoorden en formulieren voor automatisch invullen/aanvullen.

Nu is het leuk dat BackRex dat allemaal kan, maar nu denkt u natuurlijk Windows back-up doet dat ook. U hebt gelijk maar met BackRex kunt u de back-up gebruiken (herstellen) op andere computers die draaien op andere Windows versies en andere versies van Internet Explorer gebruiken. Er wordt ondersteuning geboden voor Internet Explorer 6, 7, 8  en 9. Toch een niet te versmaden voordeel als u het ons vraagt.

BackRex Internet Explorer Backup installatie:

De installatie van BackRex Internet Explorer Backup is gelijkaardig aan dat van andere software. Gebruikersovereenkomst accepteren en een installatiefolder kiezen.

Backrex1

Een beetje verderop tijdens de installatie bent u best wel even aandachtig. Als u geen nieuwsbrieven van de makers wenst te ontvangen, haalt u best een vinkje bij Subscribe to free BackRex newsletter weg.

Backrex2

Een klik op Finish en u bent klaar.

BackRex Internet Explorer Backup gebruik:

Na installatie kunt u BackRex Internet Explorer Backup meteen starten. Achteraf via Start > Alle programma's kan ook. Van zodra het programma start hebt u meteen de keuze uit diverse taken. Een back-up maken of een back-up herstellen (Restore). Zelfs het back-ups plannen (Shedule) behoort tot de mogelijkheden.

Backrex3

De volgende stap is belangrijk. Dan vraagt BackRex namelijk de map (folder) waar u de back-up wil opslaan. Klik op Browse en navigeer in Windows Verkenner naar de gewenste map.

De maximum grootte van van het back-up bestand is instelbaar en indien gewenst kunt het beveiligen met een wachtwoord. Niet onbelangrijk als u niet wil dat anderen je geschiedenis etc kunnen achterhalen.

Backrex4

 Bij de volgende stap selecteert u van wat u een back-up wenst en 1 klik later bent u klaar.

Compatibel met: Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0, 10, 11

Download (via OneDrive)

Homepagina