We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Zoeken IconWist u dat het mogelijk is om uw surfgeschiedenis van Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari simultaan te bekijken? Het enige wat u nodig hebt is BrowsingHistoryView.

De kans is reëel dat u surft met meerdere browsers. Zo gebruikt u mogelijk Internet Explorer voor bepaalde websites, en een andere browser voor andere gelegenheden. U hebt gelijk want waarom zou u dat niet doen? Dat u keuze hebt is leuk, maar er schuilt natuurlijk ook een nadeel aan. Stel u eens voor dat u graag weer naar een website surft dat u enkele dagen geleden eens bezocht hebt en dat u vergeten bent toe te voegen aan je favorieten? De URL bent u ook vergeten? Dan hebt u 2 mogelijkheden. Of u opent de geschiedenis van elke browser dat u gebruikte op zoek naar het befaamde adres, of u installeert BrowsingHistoryView.

Om een lang verhaal kort te maken, BrowsingHistoryView is een tooltje dat het mogelijk maakt om simultaan de surfgeschiedenis te bekijken (niet wissen) van Internet Explorer, Chrome, Firefox en Safari. Dat dit in bepaalde omstandigheden (zoals beschreven hierboven) handig kan zijn, staat buiten kijf.

BrowsingHistoryView: Open de surfgeschiedenis van alle browsers simultaan

BrowsingHistoryView installatie en gebruik:

  • Goed nieuws! BrowsingHistoryView vereist geen installatie. De download in een .zip bestand wat zoveel betekend als dat u het uitpakt naar een goed te onthouden locatie en op het .exe bestandje klikt om het programma te openen.
  • Tijdens de 'installatie' openen ook meteen de geavanceerde opties van BrowsingHistoryView. Hier kunt u meteen het aantal dagen aangeven dat u wil bekijken en de browsers selecteren waarmee u al eens aan de slag gaat.

Browserhistory1

  • Van zodra u bevestigt met OK opent meteen het lijstje met daarin de surfgeschiedenis van de door u gekozen en gebruikte browsers.

Browserhistory2

Simpel en effectief.

BrowserHistoryView staat bij standaardinstellingen in het Engels. Wilt u het programma liever in het Nederlands gebruiken zult u eerst dit taalbestandje moeten downloaden en het browsinghistoryview_lng.ini bestand in dezelfde (installatie)map plaatsen als het .exe bestandje.

BrowsingHistoryView: Algemeen oordeel

BrowsingHistoryView is zonder meer een bijzonder handig hulpmiddel als u met verschillende browsers surft en af en toe eens een blik wil werpen op uw surfgeschiedenis. Het programma is gratis en in het Nederlands te gebruiken mits het installeren van het bijhorende taalbestandje.

BrowsingHistoryView downloaden

Homepagina