We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Office IconU ontvangt regelmatig Word-documenten die u wilt openen en/of afdrukken maar kan of wil Office niet installeren? Word Viewer is de oplossing.

Als u regelmatig Word-documenten ontvangt die u wil openen of afdrukken, maar u kan of wilt om welke redenen dan ook Office niet installeren, dan hebt u wel enkele opties. Zo kunt u bijvoorbeeld Open Office installeren, dat ook, mits het installeren van de juiste plug-in, overweg kan met .doc en .docx documenten. Windows7 gebruikers hebben dan weer Wordpad als alternatief. Maar wat als u er niks voor voelt om een volledig Office pakket te installeren en u bovendien geen Windows7 draait? Wel dan is Word Viewer de ideale oplossing voor u!

Word Viewer: Word-documenten openen zonder Office

  • Met Word Viewer opent u zowat alle Word-documenten zonder dat u Office moet installeren. Word Viewer kunt u downloaden via de website van Microsoft.

Wordviewer1

  • Nadat u op downloaden klik, wordt er gevraagd of u nog interesse hebt in andere produkcten. Klik op nee bedankt, en de download beging.
  • Na het downloaden kunt u over gaan tot de installatie die weinig voorstelt. Aanvaard de gebruikersovereenkomst en u bent klaar.
  • Als u Word-documenten wil openen die gemaakt zijn met recentere versies van Word (2007-2010-2013), moet u aanvullend nog het compatibiliteitspakket downloaden.
  • Vortaan heeft geen enkel Word-docment nog geheimen voor u, ook al hebt u geen (enkel) Office pakket ge├»nstalleerd.