We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Start Menu IconZou het niet handig zijn als u nog wat meer functies zou kunnen toevoegen aan het startmenu? Zoals zoeken op Google of Wikipedia bijvoorbeeld? Met Start++ kan dat!

Eén van de zaken dat vanaf Windows Vista grondig werd herschreven is het menu Start. Sinds de opvolger van Windows XP op de mensheid werd losgelaten, kan u eenvoudig bestanden en e-mails vinden op de computer gewoon door te typen in de zoekbalk. Maar, Start++ voegt enkele fijne functies toe aan het startmenu van Windows Vista. Zo kunt u na installatie zoeken op Google, Yahoo, Wikipedia etc, via het startmenu zelf.

Start++: Installatie:

De installatie van Start++ verschilt nauwelijks van andere programma’s. Aanvaard de gebruikersvoorwaarden, kies een installatiefolder en na enkele klikken op Next bent u klaar. Bij onze test vonden niet meteen ‘verdachte’ elementen terug zoals spyware of extra toolbars dat zich opdrongen aan de onoplettende gebruiker.

Gebruik Start++

Na de installatie nestelt Start ++ zich in het systeemvak, maar het programma is ook bereikbaar via Start > Alle programma’s > Start++.

Start  1

  • In principe hoeft u Start++ zelfs niet te openen of te starten want meteen na de installatie kunt u aan de slag.
  • Klik op start gevolgd door g (zoekterm) en meteen verschijnen de zoekresultaten (van Google) in het menu Start.
  • Zoekt u liever op Yahoo, tikt u y gevolgd door de zoekterm in (Y zoekterm).

Start  1.5

  • Wenst u zelf eens rond te snuffelen en te ontdekken wat de mogelijkheden van het programma zijn, open dan Start++ en ontdek het zelf. Gevorderde gebruikers kunnen extra zoekmachines toevoegen en zelfs commando’s laten uitvoeren via Start++.

Start  2

Algemeen oordeel Start++

Start++ is een handig tooltje voor computergebruikers die het uiterste uit het menu Start willen persen. We hebben Start++ ook getest op Windows 7, maar helaas kregen we daar Start++ niet aan de praat. De maker(s) werkt naar het schijnt aan een update geschikt voor Windows7, maar voorlopig plakken wij er het label Vista only! op.

Compatibel met:  Windows Vista

Download

Homepagina: http://brandonlive.com/2007/02/22/new-tool-i-made-for-vista-start/