We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

3.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

Preferences IconWenst u de volledige controle over de taakbalk van Windows? Dan zal 7Taskbar Tweaker u zeker kunnen bekoren.

De taakbalk van Windows is uitgegroeid tot een heus werkinstrument. U kan het zo gek niet bedenken, of u opent/start het via de taakbalk. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat er softwaremakers zijn die u in staat stellen om zowat elke instelling van de taakbalk aan te passen. 7 Taskbar Tweaker bijvoorbeeld. Laat u echter niet misleiden door de naam. 7 Taskbar Tweaker werkt voor elke Windows versie vanaf 7. Ja, zelfs voor Windows 10 met de verjaardag update achter de kiezen. Daar hebben de ontwikkelaars voor gezorgd.

7 Taskbar Tweaker: Volledige controle over de taakbalk van Windows:

We moeten toegeven dat we deze download ontdekte omdat we op zoek waren naar een manier om de voorbeeldvensters in de taakbalk uit te schakelen. We vonden diverse methodes op het Internet dat dat beloofde te doen, maar dan moesten we ingrijpen in het register, of instellingen aanpassen in de zogenaamde Policy editor. De register tweak bleek niet zo goed te werken of bleek een 'work arround' te zijn en de Policy editor is niet beschikbaar in elke Windows versie. Omdat we de voorkeur geven aan een oplossing waar iedereen wat aan heeft, kwam 7 Taskbar Tweaker in het vizier. En ja hoor, we konden de voorbeeldvensters van de taakbalk uitschakelen, maar 7 Taskbar Tweaker kan nog veel meer.

7 Taskbar Tweaker installatie:

De download (zie onderaan dit artikel) is een .exe bestandje. Dubbelklik er op om te beginnen met de installatie. 7 Taskbar Tweaker kan u gebruiken in verschillende talen, zelfs het Nederlands is beschikbaar.

7taskwabr Tweaker A

Verder krijgt u de gebruikelijke opties voorgeschoteld. Kies de snelkoppelingen en installatiefolder.

7taskwabr Tweaker 2

7taskwabr Tweaker 3

Geen verborgen instellingen, malware of toolbars tijdens de installatie, dat stellen we altijd op prijs. Vreemd vonden we echter wel dat Windows Defender 7 Taskbar Tweaker aanduidde als malware waardoor we het bestand zelfs niet konden downloaden. Het tijdelijk uitschakelen van Defender lostte dat probleem op, maar we bleven wel oplettend.

7 Taskbar Tweaker gebruik:

Na installatie in 7 Taskbar Tweaker bereikbaar via Start > Alle programma's of via één van de snelkoppelingen. Van zodra 7 Taskbar Tweaker opstart, hoeft u eigenlijk niet meer te doen als de instellingen voor de taakbalk aan te passen.

7taskwabr Tweaker 4

Zo kan u met 7 Taskbar Tweaker onder andere:

  • Een actie selecteren van wat er moet gebeuren als u met rechts of met de middelste muisknop op de taakbalk klikt.
  • De voorbeeldvensters uitschakelen (rood omkaderd)
  • Icoontjes al dan niet groeperen.
  • Wat er moet gebeuren als u met links op een lege plaats klikt op de taakbalk.
  • Nog veel meer van dat fraais.

7 Taskbar Tweaker algemeen oordeel:

Oorspronkelijk waren we op zoek naar een manier om de voorbeeldvensters van de Windows taakbalk uit te schakelen. De enige oplossing dat voor iedereen werkte, was het installeren van 7 Taskbar Tweaker. Dat u nog veel meer instellingen kan aanpassen met 7 Taskbar Tweaker is natuurlijk mooi meegenomen. Prima gereedschap voor hen die het uiterste uit de taakbalk van Windows willen persen.

Compatibel met: Elke Windows versie vanaf 7

Download 7 Taskbar Tweaker

Homepagina: http://rammichael.com/.