We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Screen Control IconMedia Desktop is een applicatie dat automatische schijfstations herkent, en er een icoontje van op het Bureaublad plaatst. Ontkoppelt u het schijfstation, verdwijnt ook het icoontje.

Desktop Media: Automatisch schijficoontjes op het Bureaublad:

Desktop Media beschrijving:

Desktop Media is klein programma voor Windows (elke versie)dat automatisch icoontjes toevoegt aan uw bureaublad. Media Desktop detecteert automatisch USB-sticks, vaste schijven(Fixed drives), CD / DVD apparaten, netwerkschijven en zelfs RAM schrijfstation. Voor verwijderbare media (zoals USB-sticks en externe schijven), zal het alleen maar een icoontje op het bureaublad plaatsen als het betreffende apparaat aangesloten is. Van zodra u het schrijfstation ontkoppelt, verdwijnt ook het icoontje op het Bureaublad. Dat is nu eens iets wat wij een briljant idee noemen.

Desktop Media installatie:

De installatie van Desktop Media is vergelijkbaar met dat van andere software. Accepteer de gebruikersovereenkomst, kies de installatiefolder en vink aan of u Media Desktop al dan niet samen met Windows wil laten opstarten. U hoeft zich alvast geen zorgen te maken over verborgen instellingen dat toolbars of andere ondingen wil installeren. Altijd leuk bij gratis applicaties.

Gebruik Desktop Media:

Over het gebruik van Desktop Media kunnen we kort zijn. U start het via Alle programma's > Desktop Media > Desktop Media. Het programma nestelt zich in het systeemvak. Door met rechts op het icoontje (systeemvak) te klikken zijn de opties bereikbaar.

Media Desktop1

Fixed zijn de vaste schijven. Als u deze optie aanvinkt zullen de icoontjes van de vaste schijven blijvend op het Bureaublad verschijnen, tot u de optie weer uit vinkt, logisch aangezien het niet de bedoeling is dat u deze ontkoppelt. Een beetje een overbodige optie dus.

Media Desktop2

Media Desktop: Algemeen oordeel

Slim, handig en briljant voor computergebruikers die van USB sticks en externe schijven wisselen als ondertekende van onderbroek. Niet in het Nederlands maar wel echt gratis.

Compatibel met: Windows (alle versies)

Download + Homepagina