Toolwiz IconToolwiz GameBoost is uitermate geschikt om de computer te optimaliseren voor het spelen van spelletjes. Een concurrent dus voor Game Booster dat we eerder al besproken.

 Toolwiz GameBoost komt van de ontwikkelaars van Toolwiz. De makers van dit programma zetten duidelijk de aanval in op Iobit dat onder andere Advanced System Care en Game Booster onder hun hoede hebben. En net als bij hun onderhoudssuite, is ook Toolwiz GameBoost een goed alternatief als u geen liefhebber bent van Iobit producten.

Toolwiz GameBoost Free: Optimaliseer de pc om spelletjes te spelen

Toolwiz GameBoost installatie.

De installatie van Toolwiz GameBoost verloopt vlot en u krijgt de gebruikelijke installatieopties voorgesteld. Installatiefolder kiezen en enkele klikken op Next volstaan. Nergens instellingen of opties dat u ongewenste toolbars wil installeren en uw e-mailadres wordt al evenmin gevraagd.

Toolwiz GameBoost gebruik:

  • Na installatie is Toolwiz GameBoost bereikbaar via Alle Programma's > Toolwiz GameBoost, of via de snelkoppeling op het bureaublad of metro startscherm. Van zodra Toolwiz GameBoost opent hoeft u in principe niet meer te doen als op de knop Enter GameBoost Mode te klikken, al staat het u vrij om enkele zaken uit te vinken indien u deze mocht nodig hebben tijdens het gamen.

Toolwiz Gameboost1

Toolwiz GameBoost: Algemeen oordeel

In tegenstelling tot Game Booster van Iobit, is Toolwiz veel eenvoudiger opgezet en is de interface soberder, maar dat neemt niet weg dat het eindresultaat nagenoeg hetzelfde is en dat u gevrijwaard blijft van reclame of pop-ups om u te overtuigen (andere) producten te kopen. Zeker eens het proberen waard als u alle systeemkracht kan gebruiken tijdens het gamen.

Compatibel met: Windows XP - Vista - Windows7 - Windows8

Download Toolwiz GameBoost

Homepagina: http://www.toolwiz.com/