We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Hard DiskHDD Led is een klein tooltje voor computers die niet voorzien zijn van het flikkerende harde schijf licht(je). Zo kan u alsnog de activiteit waarnemen van de harde schijf.

HDD Led: Licht voor activiteit harde schijf

Steeds meer nieuwe computers worden gebouwd zonder HDD Led (Zelfbouwers uitgesloten) en met de nieuwe technologie hoort u de harde schijf ook nog nauwelijks. (Dat was voorheen wel anders ,in oudere pc's hoort u de harddisk letterlijk "ratelen".)
Als u het HDD Ledje echt mist, kan u als zelfbouwer natuurlijk de computerbekisting opengooien en een HDD Led installeren. Voor de niet doe-het-zelvers is er gelukkig een klein stukje software dat deze functie voor zijn rekening neemt.

  • Eens ge├»nstalleerd  kan u het op eender welke positie op uw scherm plaatsen , rechts klikken op het icoon opent een scherm met nog wat opties. Het "Donate" balkje moet u er helaas bijnemen want het is "Gratis".

Hdd%20led

HDD Led: Oordeel

Pro:

  • Werkt zoals voorspeld.

Contra :

  • Enkel Engelstalig

Website : http://www.myportablesoftware.com/freehddled.aspx

Download : Klik Hier