Hard DiskHDD Led is een klein tooltje voor computers die niet voorzien zijn van het flikkerende harde schijf licht(je). Zo kan u alsnog de activiteit waarnemen van de harde schijf.

HDD Led: Licht voor activiteit harde schijf

Steeds meer nieuwe computers worden gebouwd zonder HDD Led (Zelfbouwers uitgesloten) en met de nieuwe technologie hoort u de harde schijf ook nog nauwelijks. (Dat was voorheen wel anders ,in oudere pc's hoort u de harddisk letterlijk "ratelen").
Als u het HDD Ledje echt mist, kan u als zelfbouwer natuurlijk de computerbekisting opengooien en een HDD Led installeren. Voor de niet doe-het-zelvers is er gelukkig een klein stukje software dat deze functie voor zijn rekening neemt.

  • Eens ge├»nstalleerd kan u het op eender welke positie op uw scherm plaatsen, rechts klikken op het icoon opent een scherm met nog wat opties. Het "Donate" balkje moet u er helaas bijnemen want het is "Gratis".
  • Verder willen we u niet onthouden dat de Free versie enkel schijven herkent die fysiek verbonden zijn (IDE, S-ATA, etc.) en dat u de schijven kan scannen op vrije ruimte (eventueel een waarschuwing instellen). Het spreekt dat indien u een kleine donatie doet u nog wat extra functies krijgt, zoals bijvoorbeeld thema's).

Hdd Led1

HDD Led: Oordeel

Pro:

  • Werkt zoals voorspeld.

Contra :

  • Enkel Engelstalig

Website : http://www.myportablesoftware.com/freehddled.aspx

Download : Klik Hier

Succes!