We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Classicshell2ClassicShell is gereedschap waarmee Windows gebruikers hun besturingssysteem weer een klassieke interface kunnen geven.

Geef mijn oude Windows terug is één van de grootste verzuchtingen van de huidige Windows8 gebruiker. Bij Vista en Seven zijn er heel wat dingen uit het startmenu weggelaten en bij Win8 zelfs al de Startknop. Maar er is een simpele oplossing........

ClassicShell

ClassisShell, in het Nederlands gewoon "het klassieke uitzicht" bewijst dat er wel degelijk vraag naar is. Maar u hoeft niet te wachten tot ze er bij Microsoft uit zijn. Gewoon ClassicShell downloaden en installeren en u kan weer verder op de u zo vertrouwde omgeving.

  • Zo ziet het er uit na installatie (werkt ook bij Windows 8), let wel op tijdens het installeren dat u geen andere dingen mee installeert.

Classic Shell 1

Classic%20shell%202

  • Eens op uw computer geïnstalleerd kan u weer opgelucht ademhalen en te werk gaan als vanouds.

Download : ClassicShell

Website : http://www.classicshell.net/

Veel plezier ermee.