Recent toegevoegd

Excel: Hoe enkel geselecteerde rijen, kolommen of gebied afdrukken?

Excel IconEen Excel document wordt standaard altijd volledig afgedrukt. Jammer, want misschien wilt u enkel maar bepaalde rijen, kolommen of selectie afdrukken. Dat kan!

Lees meer...

Ook bij PCLeek!

Behuizing computer

Case IconEen behuizing voor een computer herbergt al de interne componenten van een computer. Een goede behuizing moet dus stevig zijn en ervoor zorgen dat de componenten in de computer voldoende gekoeld kunnen worden. Maar er zijn heus nog wel zaken die u moet weten over een behuizing van de computer.

Lees meer...

Gmail IconBekommert u zich ook niet over de postvakken in van Gmail? Lees dan deze. We leggen uit hoe met de postvakken, in 1 keer alles kan verwijderen.

Is het u ook al overkomen dat, als u uiteindelijk eens besluit jouw postvakken in Gmail op te ruimen, u er tegenop ziet om eraan te beginnen gewoonweg omdat de hoeveelheid e-mailberichten in de loop der tijd zodanig is opgelopen dat u er zelfs niet meer wil aan beginnen? Geloof ons, u bent niet de enige! Maar PCLeek zou PCLeek niet zijn als we daar geen gemakkelijke oplossing voor hadden. Met Gmail kunt u alle berichten in 1 keer selecteren en verwijderen. Het spreekt dat u belangrijke e-mailberichten eerst verplaatst of veilig stelt!

GMail: Alle berichten in 1 keer verwijderen

Zo, de maat is vol en u besluit de postvakken van Gmail eens aan een grote lenteschoonmaak te onderwerpen. Probleem! Bij Gmail is het namelijk zo dat als u gemakkelijkheidshalve kiest voor alle berichten selecteren, er slechts 50 geselecteerd worden (afhankelijk van uw individuele instellingen). Bij enkele honderden e-mailberichten is dat niet echt een onoverkomelijk probleem. Op elke pagina worden er 50 geselecteerd, dus bent u na enkele klikken toch klaar. Maar wat als we het over duizenden e-mailberichten hebben? Dan leest u deze tip!

  • Open Gmail en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Selecteer het postvak dat u wenst op te ruimen (in de kolom aan de linkerkant).
    • Hebt u je postvak onderverdeeld in tabbladen (Primair, sociaal, reclame, etc), moet u onderstaande handeling voor elk tabblad uitvoeren!
  • Klik op het pijltje naast het selectievakje en selecteer Alles.

Alles Verwijderen 1

  • Zoals u kan zien in onderstaande schermafdruk, selecteert Gmail bij standaardinstellingen het aantal berichten dat per pagina getoond wordt. Bij standaardinstellingen zijn er dat 50.
  • Wilt u het hele postvak in 1 keer opruimen (wissen) klikt u op de link: Selecteer alle ......gesprekken in (het geselecteerde tabblad).

Alles Verwijderen 2

  • Rest u enkel nog op vuilbak-icoontje te klikken en je actie te bevestigen.

Alles Verwijderen 3

Ziezo, u wist honderden of zelfs duizenden berichten in 1 keer!

Opmerking: We herhalen dat u belangrijke berichten wel eerst verplaatst naar een ander postvak of er een back-up van maakt. Weg is weg!