Recent toegevoegd

Folder Size: Hoeveel schijfruimte gebruiken de mappen?

Folder IconHet is niet altijd even duidelijk hoeveel schijfruimte mappen in beslag nemen als u Windows Verkenner opent, maar met behulp van Folder Size lost u dat euvel zo op.

Lees meer...

Ook bij PCLeek!

Leesbevestiging verzenden en ontvangen met MS Outlook

MS Outlook 2013 IconMet MS Outlook kan u om bezorg- en leesbevestiging vragen. Handig indien u twijfels hebt of uw e-mailberichten aankomen en/of geopend worden.

Lees meer...

Dash Berlin   Armada SessioDash Berlin bent u in het verleden al eens tegengekomen in onze collectie. De zangeres Emma Hewitt zit al langer in de branche en is alom gekend in het dance milieu. Zo werkt ze regelmatig samen met andere bekendheden zoals onder andere Armin van Buuren en staat ze op moment van schrijven (maart 2010) in de hitlijsten met het nummer Waiting.

Kan allemaal wel zijn maar waarom dan deze special?

Eenvoudig, als u op Youtube rondsnuffelt, komt u wel meer videoclips tegen, het ene al wat beter dan de andere om van de kwaliteit nog maar te zwijgen. Zo komt u ook wel eens een mix tegen. De muziek mag dan wel mooi in elkaar overvloeien, de bijhorende clip is vaak van een veel lager niveau. Niet zo bij onderstaande clip, die is nagenoeg perfect in elkaar gestoken, zowel de audio als de video is van sublieme kwaliteit en duurt bovendien 42 minuten!!! Tijdens die tijd passeren er anderen bekenden het scherm en hoort u wel oudere hits het revue passeren. U merkt meteen dat er professionals aan het werk zijn geweest. Kan ook niet anders want deze clip is geplaatst door Armada Music ter promotie van het nieuwste Dash Berlin album. Houdt u van het betere dance genre? Dan mag u deze clip absoluut niet missen! Enjoy… we zien elkaar weer in 3 kwartier!