maandag, juni 14, 2021

Windows10 IconMicrosoft brengt voortdurend grote en minder grote wijzigingen aan in Windows 10. Sommige van die veranderingen zijn nuttig, andere dan weer irritant. Neem nu bijvoorbeeld de taakbalk. De taakbalk heeft onlangs een Weer- en Nieuwswidget gekregen. De ene vindt dit leuk da andere niet. Verwijderen? Dan kan eenvoudig.

Facebook IconDe lange lijst met privacyopties van Facebook kan demotiverend werken als u u beslist om enkele wijzigingen aan te brengen, maar toch kunnen we het belang er van niet genoeg benadrukken. Van ons krijgt u alvast een lijst  van instellingen die u best wijzigt of controleert om jezelf beter te beschermen.

Beeldscherm IconEr is wel degelijk een link tussen het EK voetbal en PCLeek! We verduidelijken dat even. Zoals u misschien weet is het EK- en WK-voetbal het moment voor elektrofabrikanten om u om de oren te slingeren met reclame over en van beeldschermen en televisies. Voor ons het moment dus om u te vertellen waarom de contrastverhouding van beeldschermen zo belangrijk zijn.

Google Drive IconJe ruimte op Google Drive zou wel eens sneller vol kunnen lopen als u denkt, doordat Google Drive veel gegevens opslaat met betrekking tot je Google-account. Gelukkig is het ook gemakkelijk om gegevens te verwijderen en wat ruimte vrij te maken. In deze tip leggen we uit hoe u dat doet.

Vlc

Helaas kan het gebeuren dat tijden het afspelen van een film, het geluid en beeld niet synchroon lopen. Als u VLC Media Player gebruikt, kan u dat euvel oplossen.

Recente Reacties

 • Superleek zei Meer
  @Henk


 • Superleek zei Meer
  @Nietzohandig
  U kan altijd een zoekveld van Gmail gebruiken en allerlei filters (bijlage, chats,...
 • Nietzohandig zei Meer
  Nou dit is de ergste super-leek vanaf 2008.
  Ik heb meer dan 100.000 mails.
  Vroeger gooide ik ze weg...
 • Henk Kind zei Meer
  lettertype wijzigeb ging goed maar kan dat ook i spreadsheets ?